Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hubeek

30.7.2017 21:06
Hubeek

XXX.XXX.214.180

Dobrý den,
tahle potvora mi vlezla do gatí a kousla mě... Pořád to bolí, pálí a zčervenalo to.
Rád bych aspoň znal jméno toho co mi tak ublížil.

Cvrk

30.7.2017 23:33
Cvrk

XXX.XXX.101.8

Ploštice, nějaký kněz.

Hubeek

31.7.2017 07:40
Hubeek

XXX.XXX.177.14

Je možné, že mě Kněžice velmi bolestivě bodla?

joek

31.7.2017 17:09
joek

XXX.XXX.246.185

Je, ploštice mají savé ústrojí a některé dokáží opravdu citelně bodnout.
Jinak ploštice nejsou brouci, brouci mají krovky a kusadla a tykadla většinou jedenáctičlenná či dvanáctičlenná, ploštice jen čtyřčlenná, navíc nemají krovky a ústní ústrojí mají savé (bodec) a nemají kusadla. Poslední dobou je tu čím dál víc příspěvků co je to za brouka a ve skutečnost se jedná o ploštici. Jsou to zcela odlišné skupiny hmyzu, že i laik by je měl umět rozlišit. Jsou tedy i druhy ploštic, které se odliší poněkud hůře, ale to jsou jen výjimečné případy.
Pepa.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.8.2017 22:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

joek napsal(a):
Je, ploštice mají savé ústrojí a některé dokáží opravdu citelně bodnout.
Jinak ploštice nejsou brouci, brouci mají krovky a kusadla a tykadla většinou jedenáctičlenná či dvanáctičlenná, ploštice jen čtyřčlenná, navíc nemají krovky a ústní ústrojí mají savé (bodec) a nemají kusadla. Poslední dobou je tu čím dál víc příspěvků co je to za brouka a ve skutečnost se jedná o ploštici. Jsou to zcela odlišné skupiny hmyzu, že i laik by je měl umět rozlišit. Jsou tedy i druhy ploštic, které se odliší poněkud hůře, ale to jsou jen výjimečné případy.
Pepa.

Konečně jsem se dozvěděla, jaký rozdíl je mezi broukem a plošticí. Když jsem se tady jednou ptala, co je to za broučka, většina se mi vysmála, že neznám ruměnici pospolnou. Já jsem ji znala, jen jsem nevěděla název, protože o tyto tvory se fakt nezajímám i když prý podle ostatních tady, ji znají i děti ve školce. Tak, jak napsal svoje vysvětlení Pepa, by měla vypadat odpověď na fauně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík