Uživatel s deaktivovaným účtem
Zohnal som si niekoľko kusov strasiliek Peruphasma Schultei. Čím ich mám kŕmiť? Ako často mám krmivo meniť? Mohol by mi niekto prosím poradiť s chovom?
Ďakujem.
Mne sa len jedná o to, či nemá niekto skúsenosti s niečim iným ako vtáčí zob. Nikde na blízku nie sú neopadavé varianty, takže v zime
A akurát ten sa tu nevyskytuje.
ahoj1
XXX.XXX.209.200
napsal(a):
A akurát ten sa tu nevyskytuje.
A nemluvíš o něčem jiným? vtáčí/ptačí zob obecný je název jednoho konkrétního druhu rostliny s černofialovejma plodama, která je použitelná i v zimě a všude jsou z toho živé ploty a roste to v křoví jak plevel. Jo, některé lístky na podzim spadnou, ale furt toho pro pakobylky dost zbyde:
https://cs.wikipedia.org/wiki/Pta%C4%8D%C3%AD_zob_obecn%C3%BD
Jen tak pro zajímavost, jaký druh ptačího zobu se u vás teda vyskytuje a co je to za nadmořskou výšku?
Nanny
XXX.XXX.8.40
Vydejte se na procházku a koukejte kolem sebe, dřív nebo později na ptačí zob určitě narazíte, roste fakt skoro úplně všude.
A neodpustím si radu, kterou asi nechcete slyšet, než budete příště něco kupovat, ujistěte se dopředu, jestli těm tvorům můžete zajistit to, co potřebují.
Ďakujem za rady, fakt pomohli. Plno som toho našiel až za mestom. Fakt treba len hľadať.