Strašilky Peruphasma Schultei

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.9.2017 16:11

Zohnal som si niekoľko kusov strasiliek Peruphasma Schultei. Čím ich mám kŕmiť? Ako často mám krmivo meniť? Mohol by mi niekto prosím poradiť s chovom?
Ďakujem.

20.9.2017 17:28
Butterfly

XXX.XXX.194.24

Už se toho tady a na netu napsalo hafo... žerou ptačí zob, zlatý déšť a šeřík. Dal bych to do sklenice, vydrží dlouho. Chov taky v pohodě stačí hledat na googlu

20.9.2017 19:53

Mne sa len jedná o to, či nemá niekto skúsenosti s niečim iným ako vtáčí zob. Nikde na blízku nie sú neopadavé varianty, takže v zime

21.9.2017 07:12
Butterfly

XXX.XXX.194.24

Pokud vím vejčitolistý i obecný je neopadavý.

21.9.2017 07:15

A akurát ten sa tu nevyskytuje.

21.9.2017 15:36
Butterfly

XXX.XXX.194.24

Tak to fakt nevím...je na to hold třeba myslet dříve a pořídit si třeba druh, který žere ostružiní, které neopadá. Třeba je tu někdo s lepší radou

ahoj1

21.9.2017 20:02
ahoj1

XXX.XXX.209.200

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A akurát ten sa tu nevyskytuje.

A nemluvíš o něčem jiným? vtáčí/ptačí zob obecný je název jednoho konkrétního druhu rostliny s černofialovejma plodama, která je použitelná i v zimě a všude jsou z toho živé ploty a roste to v křoví jak plevel. Jo, některé lístky na podzim spadnou, ale furt toho pro pakobylky dost zbyde:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Pta%C4%8D%C3%AD_zob_obecn%C3%BD

Jen tak pro zajímavost, jaký druh ptačího zobu se u vás teda vyskytuje a co je to za nadmořskou výšku?

Nanny

22.9.2017 08:04
Nanny

XXX.XXX.8.40

Vydejte se na procházku a koukejte kolem sebe, dřív nebo později na ptačí zob určitě narazíte, roste fakt skoro úplně všude.
A neodpustím si radu, kterou asi nechcete slyšet, než budete příště něco kupovat, ujistěte se dopředu, jestli těm tvorům můžete zajistit to, co potřebují.

23.9.2017 08:21

Ďakujem za rady, fakt pomohli. Plno som toho našiel až za mestom. Fakt treba len hľadať.

Přidejte reakci

Přidat smajlík