Ovoce musí být hodně prezrálé, šťavnaté i mírně zkvašené, já používal například prezrálé hrušky, hroznové víno, vidličkou rozmačkané prezrálé banány a podobně, vždy umístěné na talířku asi 1,5m nad zemí, jako doplněk tam byla mělká miska se stoprocentní šťávou (jahodový, pomerančový, maracujový.... Džus, ten obohacený o nastrouhané prezrálé jablko atd) meze se nekladou, nikdy jsem neměl problém že by neprijimali potravu, teplota v chovné mistnosti byla od 24 do 26 stupňů, na fotce housenky na canna indica. Jedlinský Luboš
Moje Caliga memnon, mám motýly od vánoc v vlastního odchovu, tímto děkuji Pavlovi Divišovi za vajíčka. Motýly mám v síti z Kauflandu, kterou jsem koupil asi za stovku na konci léta a osvědčila se. Krmení stačí na zemi motýli si to najdou v pohodě.
Ještě bych chtěl napsat pro chovatele, pokud chcete chovat caliga na banánovníku, tak musíte mít svoje rostliny - ne z obchodů a velkopěstíren, tam jsou všechny chemicky ošetřené proti hmyzu.
Krásné fotografie, já mám nějaké na www.jedlinsky.lubos.estranky.cz i když jsou cca 11let staré, já mám dobré zkušenosti s canna indica o proti bananovniku roste poměrně rychle, je levná a housenky ji pěkně žerou, ale co se týče kladení vajíček lépe kladli na bananovnik