Strašilka australská - nemoc???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

StrašilkaKlark

27.9.2019 08:21
StrašilkaKlark

XXX.XXX.49.154

Dobrý den,
máme doma strašilky australské. Dostávají klasiku - ostržiník, maliník, jahodník... Rosíme vodou.
Jedna ale poslední dva týdny má u tlamičky stále jakoby kapku vody když visí hlavou dolů. Když visí dlouho, je pod ní celkem louže. Menší strašilka tento problém nemá. Až na tu vodu u tlamy strašilka normálně žere i pije. Ale přijde mi to divné, protože se to nikdy nestalo.
Tušíte prosím někdo, co by to mohlo být nebo je to normální???
Moc díky za odpověď a přikládám nekvalitní fotku.

Hcz

4.12.2021 10:54
Hcz

XXX.XXX.36.163

Dobrý den nikde na fóru nebo obecne wiki nemohu najit informace a tak se zeptam vas.

Strasilky australske (samice) jsem kontroloval, cistil terarko, daval novou rostlinu vse k veceru a vse v poradku, čile a zdrave.

druhy den rano jedna strasilka byla na zemi a nehybala se jen lehce jak tiky... Vodu, potravu neprijma a chovani je jak mouchy sezerteme, hadrova panenka... Druha strasilka dva dny na to to same, obe se stejnym chovanim a prijmem. Obe maji kapicku u pusy.

Co se stalo, co je spatne? Vite tusite prosim, dekuji za odpoved.

Hcz

4.12.2021 14:16
Hcz

XXX.XXX.36.163

StrašilkaKlark napsal(a):
Dobrý den,
máme doma strašilky australské. Dostávají klasiku - ostržiník, maliník, jahodník... Rosíme vodou.
Jedna ale poslední dva týdny má u tlamičky stále jakoby kapku vody když visí hlavou dolů. Když visí dlouho, je pod ní celkem louže. Menší strašilka tento problém nemá. Až na tu vodu u tlamy strašilka normálně žere i pije. Ale přijde mi to divné, protože se to nikdy nestalo.
Tušíte prosím někdo, co by to mohlo být nebo je to normální???
Moc díky za odpověď a přikládám nekvalitní fotku.

Sice je to dlouho ale zjistila jste vím to bylo?

Přidejte reakci

Přidat smajlík