RubyCairo

XXX.XXX.115.210
Tento malý štírek nám vlezl oknem do letního bytu. Poznáváte ho někdo? Našla jsem ho už mrtvého a bez klepeta. Přijde mi divné, že by někomu utekl. Prý i u nás kdysi žili. Tak nevím...
VencaM

XXX.XXX.220.45
Nejpravděpodobněji se jedná o štíra kýlnatého,jenrocjediny druh štíra který se vyskytuje u nás v republice
KateřinaKob

XXX.XXX.235.242
Zdravím, tento malý štír byl dneska u nás na podlaze v bytě. Bydlíme ve 4.patře, panelák. Byla jsem 4 dny pryč, zavřená okna, dveře. Jedině dveře do koupelny byly otevřeny. Jak se mohl k nám dostat? Odchyt přijel, vzal a odjel. Prý nic o tom neví, nezná, nic mi k tomu neřekl. Může mi někdo poradit?
KateřinaKob
napsal(a):
Zdravím, tento malý štír byl dneska u nás na podlaze v bytě. Bydlíme ve 4.patře, panelák. Byla jsem 4 dny pryč, zavřená okna, dveře. Jedině dveře do koupelny byly otevřeny. Jak se mohl k nám dostat? Odchyt přijel, vzal a odjel. Prý nic o tom neví, nezná, nic mi k tomu neřekl. Může mi někdo poradit?
A nemohla jste si ho přivézt odněkud domů? Popřípadě nemáte v domě chovatele? A můžete napsat odkud jste?
Uživatel s deaktivovaným účtem

To budou vše štíři rodu Euscorpius, vozí se nechtíc z dovolených v Chorvatsku - lidem neškodní ..