Pomooc.. co je to za hmyz??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.2.2020 10:52

Prosím setkal se někdo z vás s čmelikem doma v rod. baráku? (Myslím tedy podle dostupnych informaci že na 99%je to čmelik kuří). Pred par dny jsem je objevila doma a když jsem vydezinfikovala vnitřek, zjistila jsem že to leze přes okna zvenku jsem už z toho šílená. Vůbec nevím kde se to tu vzalo. Sousedka to nemá. Jediný co mě napadlo jestli to není od souseda co má slepice. Ale proč se to přestěhovalo zrovna k nám? Okna máme zavřený a denně jich minimalne 50 zabiju. Už jsem použila Atak Deltacaps v postřiku, Biolit a dnes Křemičity prášek od Agrobio. porad nekudy prolejzaj ty svině. Prosím o pomoc jak se toho zbavit? Jsem už opravdu zoufalá. Bydlíme v novostavbe necele 3 roky.

8.2.2020 17:09
tomvoj

XXX.XXX.142.190

Nemáte tam nějaké holuby nebo jiné ptáky, kteří třeba nocují pod střechou? Když ty čmelíky rozmáčknete, tak jsou plní krve? Nevím jak ten váš dům vypadá, ale pokud tam máte nějaké ptačí hnízdo zamořené čmelíky, tak jich tam mohou být stovky.
Stačí najít, vyčistit a vystříkat Biolitem. T. V.

8.2.2020 17:22

Hnízdo nemáme. Koukali sme. Kousek asi tak 15 metrů od nás bydlí sused který má slepice tak možná to má on a prelezlo to k nám. Ano je to plný krve. Biolit funguje jen na chvilku a zabije jen ty co to dostanou přímo. Už fakt nevím co mám dělat. Okna jsou furt zavřená, ani nevetrame.a furt to nekudy proleze dovnitř. Na deratizera nejsou finance.

8.2.2020 17:29
tomvoj

XXX.XXX.142.190

Možná má ten soused zamořený kurník, mají ty jeho slepice hřebínky červené nebo takové světlé? Podle toho se dá odhadnout jak na tom jsou.
Pozn. ten Biolit funguje jenom když byste našli nějaké hnízdo a to místo pak vystříkali.
Nebo vyčistit kurník a vystříkat Biolitem a za dva týdny zopakovat.
Pokud s tím sousedem vycházíte, tak mu navrhněte, ať na jaro vyčistí kurník, pokud by tam měl hodně čmelíků, tak to taky dost snižuje snůšku.

8.2.2020 17:54

Právě že se s ním vůbec nebavime. Je to rusak, ani by mi nerozuměl. Sotva se pozdravime. A jestli to tam má tak se toho ani my nezbavime.a jestli ne tak nevím kde se to furt bere. občas nám litaji straky na komin ale teď už dlouho ne. Myslíte že by mi pomohla Hygiena? Třeba i se zjištěním jestli to má soused? Nevím vůbec na koho se obrátit. A deratizer by pomohl na chvíli když to leze zvenku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík