Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den. Prosím o pomoc a radu, už jsem opravdu zoufalá. Už to budou 3 týdny co jsem doma a nasledne hlavně venku objevila nějakýho malyho broučka. zjistila jsem že to leze zvenku dovnitř dokonce i přes zavřený okna , někde skulinkou v těsnění nebo nevím. Už jsem použila různé přípravky ale vše působí jem chvíli nebo jen na ty co jsou přímo zasažení, ikdyz insekticidy mají rezidualni účinky. Použila jsem již Atak Deltacaps postřik,Biolit,Křemičity prašek.. pak dovnitř rámu oken Raid s eukalyptovym olejem,ten možná trochu zabral ale furt nacházím doma nějaké živé a hlavně venku jsou toho miliony. I jsem to všechno z oken umyla a nanesla postřik na svilušky, pač jsem myslela že je to sviluška, ale to jako bych tam nic nedala. Poradte prosim, už nevím co mám dělat, nevím kde se to bere ale máme to jen my, sousedi ne. jak to zlikvidovat? Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

Napadlo mě že to roztoč smrkovy nebo jižní, zdržují se na jehličnanech, ukázalo se to u nás po tom co sme zlikvidovali vánoční stromek a podle fotky by to mohlo být ono ale nevím. Stromek je hozeny na zahradě ale není na něm nic, za to je to na zahradě a hlavně po celém baraku a pod okny zvenku. přikládám foto roztoče smrkoveho. Ale je to ze zahraničních webu, tady v ČR o tom nikdo nepíše a neví.