Nevimnic

XXX.XXX.95.113
Dobrý den, mohli by jste mi prosím poradit, co je tohle za brouka? Schovává se pod kobercem a je jich tam teda dost tak bych rada věděla.
Katka2

XXX.XXX.238.90
Martin..

XXX.XXX.188.98
Ahoj.
Mám dům po rekonstrukci a to po totální.Nemám ještě žádný nábytek pouze kuch.linku ve spodním patru.Nahoře postel.víc nic.Teď na jaře jsem si všimnul že po zdech sem tam najdu tuto-napíšu mušku.Je velice mainká..má určitě křídla což na fotce vidět není.dal jsem ji na papír a když jsem přiblížil sirku popolétla nebo poskočila cca centimetr poraďte mi co to je a jak se jich zbavit.další dvě fotky jsou malé červeno oranžového červíčka s černou hlavou leze pouze po zdech.našel jsem loni asi 5 a letos asi tři.sem tam je oběvím.poprosím též o identifikaci a radu co s nimi.. Moc děkuji Martin
Martin..

XXX.XXX.188.98
Děkuji.
Ale co s nimi dál? jak se jich zbavit..jsou krásní ale ať jsou venku:-))
Martin..

XXX.XXX.188.98
Ahoj.Poprosím o identifikaci dvou broučků kteří jsou u známého na chatě.Ten se sirkou v hojném počtu.
Děkuji
Martin..

XXX.XXX.188.98
Děkuji vám
Martin..

XXX.XXX.188.99
Dobrý den.
Poprosil bych zda se dá z fotek co sem vložím identifikovat brouky co nám lezou ve skleníku. Nikdy před tím nebyl problém až teď...Pro mě za mě ať si tam jsou ale nechci si je přinést domů..jsou jich opravdu kvanta..Malinké tělíčko min 6 nohou možná více-nedá se to poznat jak jsou drobní..za to jsou velice mrštní a obratní..dokonce umí poskočit jako Pisivka..ta to ale není..Je to tvaru úzkého a krátkého.jejich dominantou jsou velké tykadla co jsou vidět..Malincí jsou černí a větší už ne tolik.Spíše do hněda nebo béžova..Lezou po skle po plechu po betonu všude..venku i vevnitř..
Děkuji
Martin..

XXX.XXX.188.99
Martin..
napsal(a):
Dobrý den.
Poprosil bych zda se dá z fotek co sem vložím identifikovat brouky co nám lezou ve skleníku. Nikdy před tím nebyl problém až teď...Pro mě za mě ať si tam jsou ale nechci si je přinést domů..jsou jich opravdu kvanta..Malinké tělíčko min 6 nohou možná více-nedá se to poznat jak jsou drobní..za to jsou velice mrštní a obratní..dokonce umí poskočit jako Pisivka..ta to ale není..Je to tvaru úzkého a krátkého.jejich dominantou jsou velké tykadla co jsou vidět..Malincí jsou černí a větší už ne tolik.Spíše do hněda nebo béžova..Lezou po skle po plechu po betonu všude..venku i vevnitř..
Děkuji
Vidět na fotkách není nic, ale nejspíš to budou chvostoskoci.
Martin..

XXX.XXX.188.99
Dobrý den. Vyfotil jsem pod lupou ty brouky co mám ve skleníku. Zda jsou to ti chvostoskoci opravdu
Martin..

XXX.XXX.188.99