Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Haninnka

31.10.2020 13:36
Haninnka

XXX.XXX.59.205

Dobrý den, prosím o pomoc s identifikaci tohoto.
Pri rekonstrukci a stehovani se do jineho bytu jsme narazili na to ze z postele z ulozneho prostoru vypadla jakoby takova bila housenka potom jeste z hraček a nakonec z detske mikiny. Navic jsme po sundání dřevěné podlahy nasli hnizdiste dalších takivych houseek nevim jestli byli stejné.
A dale se tu po zdech objevuje takovyto broučci. Navic jsem v kytkach měla zřejmě smutnice.
Jsem zoufalá a nevim jestli je to jeden druh brouka ci jich je vice a jak to řešit. Jestli kousou nebo zerou drevo nabytek ci oblečení.
Stale vysavam prepiram a pytlikuji oblečení.
Je možné, že jsme si ty brouky mohly přinést do noveho bytu?
Prosim o zpetnou vazbu. Děkuji mockrát.

31.10.2020 16:13
Cvrk

XXX.XXX.132.58

Larva rušníka nebo kožojeda, nějaký drabčík (možná Ocypus), křís, stínka (tohle neznat!), larva rušníka, larvy kožojedů a rušníků, larvy kožojedů.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.10.2020 16:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

Cvrk napsal(a):
Larva rušníka nebo kožojeda, nějaký drabčík (možná Ocypus), křís, stínka (tohle neznat!), larva rušníka, larvy kožojedů a rušníků, larvy kožojedů.

No, já mám stále problém rozeznat stínku a svinku - nějaké fakt poznávací znamení? Mě zase popouzí, že někdo nerozezná jalovici, krávu a býka.

Haninnka

31.10.2020 21:46
Haninnka

XXX.XXX.59.205

Myslela jsem si ze to bude rusnik nebo kozojed a ono je toho dokonce jeste víc. Brrr strašně moc moc děkuji.. A myslite ze kg e potreba v novem byte deratizace? I kdyz jsem tu uz nikde nic nenašla?

31.10.2020 22:55
Cvrk

XXX.XXX.132.58

Deratizace je zásah proti hlodavcům. Pokud už tam není zdroj potravy kožojedů (organický materiál živočišného původu), není třeba dělat nic.

Haninnka

1.11.2020 15:59
Haninnka

XXX.XXX.59.205

Strasne moc děkuji za vase odpovědi. Moc mi to pomohlo i psychicky. Hezký den Hanka

Přidejte reakci

Přidat smajlík