Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Michaela.ch

11.11.2020 20:10
Michaela.ch

XXX.XXX.16.129

Zdravím,
mohl by mi někdo prosím pomoct určit druh hmyzu? Nedávno nám začal lítat v bytě. Nebo spíš teda leze a skáče dost rychle.
Děkuji.

12.11.2020 01:04
tomvoj

XXX.XXX.142.190

Vypadá to jako nějaký křís, chtělo by to chytit a vyfotit v detailu (třeba i před tím usmrtit v mražáku).

Michaela.ch

12.11.2020 06:42
Michaela.ch

XXX.XXX.16.129

Super, děkuji. Z hledání na internetu a v jiných diskuzích to fakt vypadá na to, co jste napsal. Akorat nevim jestli mi to domu skáče za teplem nebo jestli jsem si to donesla s nějakou kytkou? Zabijim to a objevují se další a další. Sahat na to se mi moc nechce 😀

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.11.2020 06:54

Michaela.ch napsal(a):
Super, děkuji. Z hledání na internetu a v jiných diskuzích to fakt vypadá na to, co jste napsal. Akorat nevim jestli mi to domu skáče za teplem nebo jestli jsem si to donesla s nějakou kytkou? Zabijim to a objevují se další a další. Sahat na to se mi moc nechce 😀

Proč zabíjíte? Jsou neškodní.

Michaela.ch

13.11.2020 16:28
Michaela.ch

XXX.XXX.16.129

Všechny ne, jenom ty v ložnici co naráží v noci do lustru, ikdyz je zhasnuto. Nezdá se to, není to to stejné jak otevřené okno a zvuky přírody venku, spíš monotónní zvuk, který nedá spát.

13.11.2020 16:40

Michaela.ch napsal(a):
Všechny ne, jenom ty v ložnici co naráží v noci do lustru, ikdyz je zhasnuto. Nezdá se to, není to to stejné jak otevřené okno a zvuky přírody venku, spíš monotónní zvuk, který nedá spát.

Nemám zkušenost, tak ne(po)soudím.

13.11.2020 17:29
tomvoj

XXX.XXX.142.190

Doporučuji likvidaci pomocí vysavače a zkontrolovat rostliny v bytě, jestli se na nečem neživí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík