Kam umístit malého sklípkana 4. Svleku (cca.2 cm)

Sklípkan
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2021 18:58
Semouš

XXX.XXX.90.229

Dobrý den, kam umístit B. Smithi 4. svleku (cca. 2cm na délku) někde čtu, že do terária, jinde zase, že jí mám nechat v něčem málem. Tak mám jí dát do terária, nebo nechat v nějaké malé nádobce? A moučné červy nechat živé, nebo předem zabít? Děkuji všem za odpovědi.

Sissi1

29.1.2021 20:00
Sissi1

XXX.XXX.168.237

Takovyhle prcky mám v krabičkách cca 10x10cm. A krmim živými choco šváby. Popřípadě pokud krmíte moučnými cervy, tak zkuste dát živého. Ale hlidejte ať se vám nezahrabe do substratu. Když nemá pavouk zájem, tak ho zase vyndat a zkusit za dva, tři dny znovu.

29.1.2021 22:12
Semouš

XXX.XXX.90.229

Sissi1 napsal(a):
Takovyhle prcky mám v krabičkách cca 10x10cm. A krmim živými choco šváby. Popřípadě pokud krmíte moučnými cervy, tak zkuste dát živého. Ale hlidejte ať se vám nezahrabe do substratu. Když nemá pavouk zájem, tak ho zase vyndat a zkusit za dva, tři dny znovu.

Dobře, děkuji za radu :)

Modýlek

30.1.2021 13:17
Modýlek

XXX.XXX.37.129

Do teraria určite ne,jak píše Sissi,ideální je plastová krabička těch 10x10cm výška je obvykle kolem 6cm,nebo jsou krabičky 12x10cm opět výška 6cm. Stačí v horním víčku udělat pár dírek a jěšte na jedné straně z boku,aby tam cirkuloval vzduch. A vychytat vlhčení,nepřehánět to s vodou,případně větší dírky atd,smitce stačí vlhčit jeden roh. Podklad 2cm rašeliny a klidně i něco co bude sloužit jako úkryt,kousek korkové kůry třeba. V takové krabičce jí mužeš mít ještě klidně dva, tři svleky a pak přejít na větší krabičku. Do terária až tak za dva roky cca,zhruba okolo 12 svleku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík