Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den,
vylíhly se mi malé lupenitky, vždycky se mi rozkrmí a pak najednou uhynou, nevíte čím to může být?
Napadlo mě, jestli to nemůže být tím, že tam mají málo větrání.
Nejsem odborník na lupenitky, ale viděl jsem dokument o lupenitkách, kde bylo jasně uvedeno, že bez proudění vzduchu se nepohybují a v extrému hynou hlady.
Mohl by to tady nejaké zkušený chovatel okomentovat. Malé lupenitky se potřebují navíc po vylíhnutí napít, nestačí jenom voda z potravy.
Když se bavíme o proudění vzduchu, tak je potřeba si uvědomit, že pokud nemáte otevřené okno (jako třeba přes léto), tak je pohyb vzduchu v pokoji minimální. Ten kdo má hodně strašilek a pakobylek, tak občas spouští i větrák. Hodně strašilek reaguje na pohyb vzduchu různým pokyvováním jako okolní rostliny, protože jinak by byly nápadné (jediný list na rostlině, který se nehýbe).

Děkuju za odpověď
napsal(a):
Děkuju za odpověď
Také by to mohlo být tím že se nedostanou přes chloupky u listů takže uhynou hlady u lupenitek v prvním a druhým svleku se doporučuje stříhat jim ty listy nejlépe okraje (nejsem nějakej odborník ale vím o nich dost z vlastních zkušeností (mám čtyři druhy lupenitek))