Svlékání u sklípkana

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Modýlek

27.4.2021 18:51
Modýlek

XXX.XXX.37.129

Dobrý den,
stalo se vám někomu,že se sklípkan svlékal v poloze na břiše? Moje smitka,vypadala před svlekem dost slabá,nejdříve aniž by cokoliv pozřela 2 měsíce výrazně přibrala a to právě během toho půstu,což mě přišlo zvláštní,pak slupla jednoho cvrčka a další 2 měsíce nic a včera se svlékla.
Upřímě,když jsem viděl jak je slabá,ani jsem nečekal,že se jí to podaří dotáhnout do uspěšného konce. Klasicky si udělala podestílku z pavučiny,plus vyčesání chloupků,ale nakonec si lehla o kousek vedle na břicho a tam už také zůstala a svlékla se. je možné,že už něměla ani sílu se otočit na záda a proto se svlékala z polohy na břiše.
Sklípkan má už od 8 svleku vyhřezlou spermatéku,nejspíše to na to má také vliv,netuším.
Já jestli má někdo podobnou zkušenost?

29.4.2021 00:29
kubas

XXX.XXX.139.50

Ano stalo se mi to asi dvakrát. Poprvé to bylo v klidu ale podruhé byl pavouk velmi oslabený a další svlek už nezvládl

Modýlek

29.4.2021 10:42
Modýlek

XXX.XXX.37.129

Takže se tak zřejmě svléká oslabený,nebo nějak nemocný jedinec. No uvidíme příště,ale nejspíš se moc holka nedožije. Už dříve měla problém u svleku,a ta vyhřezlá spermatéka je určitě také pozůstalost po problémovém svlékaní,nejspíše jak moc tlačila. Děkuji za informace

Přidejte reakci

Přidat smajlík