Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2021 23:35
TomášT

XXX.XXX.78.42

Ahoj, spolubydlící mi nechal na starost po odjezdu na dovolenou svoje pavouky. Když sem jim dneska šel dát poprvé vodu, zjistil sem, že asi u jednoho terária špatně dovřel dvířka a jeden z pavouků si je otevřel a kamsi odcestoval. Netuším o jaký se jedná druh. Tušíte někdo jaká je nejjednoduší cesta ho najít a bezpečně dopravit zpátky do jeho terária? Díky moc :)

4.5.2021 23:42
Tenaki

XXX.XXX.158.81

Zdravim... Dosti casto se stava ze se sam vrátí bud do teraria (nechte ho otevrene) nebo blizko k nemu... Takze vyckavejte nejlepe v noci u teraria...

4.5.2021 23:48
TomášT

XXX.XXX.78.42

No upřímně řečeno s mým vztahem k podobným zvířatům bych nejradši zamkl dveře a šel spát ven na lavičku :) Ale pokusím se, díky za radu. Jak se nejlépe chytá?

5.5.2021 09:10
Insect watcher

XXX.XXX.174.152

TomášT napsal(a):
No upřímně řečeno s mým vztahem k podobným zvířatům bych nejradši zamkl dveře a šel spát ven na lavičku :) Ale pokusím se, díky za radu. Jak se nejlépe chytá?

Popostrčteho do terária špejlí nebo ho popostrčte do kýblu

5.5.2021 09:17
TomášT

XXX.XXX.78.42

Děkuji za rady, noční lov byl úspěšný a po chvilce hledání se mi ho podařilo najít na poličce kousek od terária a následně v rukavicích opatrně přemístit zpátky. Vypadalo to, že to vzal dost v pohodě a nepřišel k žádné újmě. Na mojí straně je újma jenom psychická. Situace tedy úspěšně vyřešena, terária jsem zajistil tak, aby se to znovu nestalo, jednou to bohatě stačilo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík