Vikinggg

XXX.XXX.185.224
Zdravim,
začal jsem s chovem pavouků, pořídil jsem si g. Pulchripes ve 2.sv, měl jsem ji v malé svacinové krabičce, ovšem později jsme se dozvěděl, že je to na ni moc velké, tak jsem ji přemístil do filmovky, zasypal sterilizovaným substrátem a samozřejmě navlhčil, asi 2-3 týdny mi přijímala normálně mikrocvrcky, hned po nich skočila. Najednou krmeni fungovalo vše jak má, ale po těch 2-3 týdnech přestala úplně přijímat potravu a spis se ji bála, vždycky po 5 minutách jsem cvrčka raději vyndal, ať má pavouček klid, ale už je to minimálně další 3. Týden co nepřijímá potravu, vím, že pavouci nepřijímají potravu před svlekem, ale teď mi není jasné jestli takto malí pavouci ve 2. Sv to mají na dýl.
Moc Vám děkuji za všechny rady a odpovědi.
Roman
Vikinggg

XXX.XXX.185.224
gisanter
napsal(a):
Ano je to normální, abdomen (zadeček) má furt větší než hlavohruď tak jde vidět, že se mu daří dobře. Jestli je před svlekem poznáš, že mu ztmavne zadeček, což na fotce patrné je. Pavouci jsou mistři v nejezení.
Moc dekuju za odpověď! Díky, vím, že se stane, že nejedí, ale čekal jsem, že mláďata to do sebe budou ládovat ve velkým :D
Vikinggg

XXX.XXX.185.224