Ahi

XXX.XXX.93.172
Dobrý den,
dnes mně umřelo mladé grammostola pulchripes 1 svlek. Včera ještě v pohodě a dnes mrtvé, nevím co sem udělala špatně a to chovám 50 druhu sklipkanu.
Je to první smrt u me.
Nevíte, co to bylo? Tekla z toho žlutá tekutina ?
Ahi

XXX.XXX.93.172
kubas
napsal(a):
Zajimave mit 50 druhu a nezaznamenat žádný ubytek
Mlade ještě den před smrti jedlo a druhy den bylo mrtvý doma mám přes 100 kusů grammostola pulchripes jelikož je to můj odchov tak me smrt mláděte mrzí
Ahi

XXX.XXX.93.172
kubas
napsal(a):
Toho jeste bude to je prirozene.
Snad ne ale je to úplně první smrt sklipkana u me za ta léta asi je moje chyba napadá jestly neumřelo na svlek ostatní se už svlikli na 2 svlek
Ahi

XXX.XXX.93.172
Tarantela
napsal(a):
Pošlete fotografii. Takhle se k tomu, bohužel, nedá říct absolutně nic.
Tady je už mladé mrtvy
Tak tady na fotce to taky není vidět až tolik.
Nemohl přijít k úrazu např. při manipulaci s krabičkou, když se na něj otočila zkumavka? Vysvětlovalo by to tu žlutou tekutinu (hemolymfa), co z něj tekla.
U takhle malého pavoučka to ale také může být i nějaká vrozená vada. Přijímal potravu? Píšete, že jedl, ale mohl jen potravu usmrtit a nechat ležet? Přijde mi, že má hodně malý zadeček. Asi jsem moc nepomohla, ale víc mě nenapadá. Pokud by uhynulo další mládě, mohlo by to značit nějaký problém s jejich chovem, ale takto u jednoho si netroufám něco takového naznačovat.
Ahi

XXX.XXX.93.172
Tarantela
napsal(a):
Tak tady na fotce to taky není vidět až tolik.
Nemohl přijít k úrazu např. při manipulaci s krabičkou, když se na něj otočila zkumavka? Vysvětlovalo by to tu žlutou tekutinu (hemolymfa), co z něj tekla.
U takhle malého pavoučka to ale také může být i nějaká vrozená vada. Přijímal potravu? Píšete, že jedl, ale mohl jen potravu usmrtit a nechat ležet? Přijde mi, že má hodně malý zadeček. Asi jsem moc nepomohla, ale víc mě nenapadá. Pokud by uhynulo další mládě, mohlo by to značit nějaký problém s jejich chovem, ale takto u jednoho si netroufám něco takového naznačovat.
Sklipkan ještě před smrti lovil mícro cvrčka a snedl ho pak šel na stranu .a druhy den bylo po něm zničeno nic sklipkana sem kontroloval každý den ale smrt sklipkana si vicitam možná za to mužů ja pohřbil sem ho na zahradě u když to muže být k smíchu někomu