Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Blonckaip

21.2.2022 08:25
Blonckaip

XXX.XXX.99.134

Dobrý den,
přestěhovali jsme se do nového domu, avšak se starou posteli. Od té doby jsem každý den poštípaná hlavně na rukách a nohách, vypadá to jako od komára.
Dcera ani manžel postipani nejsou. Pořád uklízím a peru, ale je to čím dál horsi. Zkusíme i ionizaci.
Víte prosím, co by to mohlo být?
Děkuji.

21.2.2022 08:37
Cvrk

XXX.XXX.132.58

Na první fotce je nějaká moucha typu smutnice (třeba z květináče), na druhé larva bradavičníka. Nic z toho nikoho nepoštípe.

Blonckaip

21.2.2022 09:12
Blonckaip

XXX.XXX.99.134

Děkuju, a víte to jistě? Máme těch malých černých plnou postel, skáčou, nelétají.

21.2.2022 09:37
Cvrk

XXX.XXX.236.19

Blonckaip napsal(a):
Děkuju, a víte to jistě? Máme těch malých černých plnou postel, skáčou, nelétají.

Ta larva je jistá. Tu první věc byste musela vyfotit pořádně.

ahoj1

21.2.2022 12:43
ahoj1

XXX.XXX.92.26

vygůglete si blechy, jestli je to ono

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.2.2022 15:45

ahoj1 napsal(a):
vygůglete si blechy, jestli je to ono

Už jste viděl(a) blechu s křídly?. Věřím Cvrkovi.

Blonckaip

21.2.2022 17:43
Blonckaip

XXX.XXX.30.119

Ono to křídla ale nemá 😐 a hlavně by to létalo a neskakalo obloukem? Jsem úplný laik, ale jako žádná létající moucha atp. mi to nepřipadá.. spíš mi to připomíná blechu nebo veš. Fotka je nekvalitní, ráda bych vyfotila lépe, ale bylo to strašné malinké, foťák už to víc nezachytil. Každopádně už je snad po nich, tři hodiny ozonu by si měli poradit se vším, co v posteli nechci. 😁👍

21.2.2022 21:46
Cvrk

XXX.XXX.132.58

Připomíná to blechu nebo veš? To je jako byste řekla, že balón připomíná ponorku nebo letadlo. Bez lepší fotky se nikam nepohnete.

22.2.2022 08:55

Blonckaip napsal(a):
Ono to křídla ale nemá 😐 a hlavně by to létalo a neskakalo obloukem? Jsem úplný laik, ale jako žádná létající moucha atp. mi to nepřipadá.. spíš mi to připomíná blechu nebo veš. Fotka je nekvalitní, ráda bych vyfotila lépe, ale bylo to strašné malinké, foťák už to víc nezachytil. Každopádně už je snad po nich, tři hodiny ozonu by si měli poradit se vším, co v posteli nechci. 😁👍

Tohle blecha ani veš (ta neskáče) není. Ale teď už je to vlastně jedno.

Lifka

6.3.2022 22:43
Lifka

XXX.XXX.61.206

Dobrý večer, máme rovnaký problém, malý čierny tvor,trochu lezie,aj skáče,ja doštípaná a muž ani jedno bodnutie, prosím poraďte, pomôžte

7.3.2022 08:15
Cvrk

XXX.XXX.132.58

Lifka napsal(a):
Dobrý večer, máme rovnaký problém, malý čierny tvor,trochu lezie,aj skáče,ja doštípaná a muž ani jedno bodnutie, prosím poraďte, pomôžte

Musíte to vyfotit lépe, je to hrozně neostré. V každém případě tohle nikoho nepoštípalo.

Mijor

1.10.2022 22:12
Mijor

XXX.XXX.25.16

Mohlo by být štěnice?

2.10.2022 07:57

Mijor napsal(a):
Mohlo by být štěnice?

Ne, ani náhodou. Máte vůbec představu, jak vypadá?

Miha

8.11.2022 23:32
Miha

XXX.XXX.3.62

Omlouvam se za úplnou neostrost fotek, ale u nás taky stejný případ a jsem trochu poštípaný já, manželka vůbec, dcera vůbec, ale syn komplet všude. Musí to štípat, píšou to i u trasnenky, ze když nemá potravu. Spíš jestli má někdo prosím radu jak se toho zbavit, ono moc reprezantativně to nevypadá už v té školce u syna.

Přidejte reakci

Přidat smajlík