Joeer

XXX.XXX.104.249
Dobrý den,
sklipkan ma něco jako nádor nebo tuk na zadečku, nevíte co by to mohlo být?
Joeer

XXX.XXX.104.249
slaviczavik
napsal(a):
Máte fotku celého pavouka? Nápadně mi připomíná samce.
Ano samec a bohužel umřel dnes
Joeer

XXX.XXX.104.249
slaviczavik
napsal(a):
Adult samci se dlouho nedožijí, jak dlouho byl po svleku? Btw, abdomen vypadá dost pidi a to i na samce, příště více krmit.
Samec bohužel nejedl cely minuly rok a tento rok jedl tak 3x on už nechtěl jist každý den sen zkoušel jiní hmyz i holatka a nic a ano páření byl u jinyho chovatele a pak mi ho vrátil , sklipkanovi bylo 13 let
Joeer

XXX.XXX.104.249
slaviczavik
napsal(a):
Adult samci se dlouho nedožijí, jak dlouho byl po svleku? Btw, abdomen vypadá dost pidi a to i na samce, příště více krmit.
Svlek byl před 6 mesici
Modýlek

XXX.XXX.37.129
Samec starý 13 let?
Joeer

XXX.XXX.104.249
slaviczavik
napsal(a):
A dostal něco k jídlu? Ten abdomen je/byl opravdu neúměrně malý.
Ano dostával a každý den sem to skousel ale nechtěl jist už jen před měsícem jedl naposled on taky rok nechtěl vůbec jist
Joeer

XXX.XXX.104.249
Nemá někdo na prodej sklipkana hamorii samičku nebo větší mladé ? Hledám novyho sklipkana
Modýlek

XXX.XXX.37.129
Tak tedy já mám zkušenosti,že brachypelmy dosahují adultu okolo 5 max. 7 roku. Například můj poslední samec brachypelma vagans,dnes tliltocatl,dosáhl adultu již po 3 letech. Bylo to teda brzo,v 8 svleku. Ale i ostatní samci co jsem měl nebo samice průměrně 6 let. Dospívání 10 let to je spíš tak u gramostol,tam by mě to nepřekvapilo. Ale 10 let dospívaní u brachypelmy,mě přijde opravdu dlouho. Ale pokud měl méně potravy,případně málo potravu vyžadoval a byl v chladnejší místnosti tak je to asi možné. Ale osobně ve svém chovu jsem se stím teda zatím nesetkal.