Nicaragua vs Honduras form

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.6.2022 10:06
kubas

XXX.XXX.187.49

Dobrý den,
Docela často vidím na burzách záměnu těchto dvou krásných druhů. Je škoda, že to lidé začinají zaměňovat. Rád bych upozornil na markantní rozdíl ve zbarvení. Po svleku je H.F. více do rezava až do červena, zatímco nicaragua je více chlupatá, chlupy jsou delší a zároveň je více do bílé barvy. Posílám i fotky, kde jdou spatřit rozdíly

Modýlek

30.6.2022 23:07
Modýlek

XXX.XXX.37.129

Máte naprostou pravdu a na vašich fotkách je krásně vidět ten rozdíl Doma mám jednu mladou samičku cca v 11 svleku a viděl bych jí na krásku z Hondurasu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.6.2022 23:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

Modýlek napsal(a):
Máte naprostou pravdu a na vašich fotkách je krásně vidět ten rozdíl Doma mám jednu mladou samičku cca v 11 svleku a viděl bych jí na krásku z Hondurasu.

Jojo, to je nejlepší se takhle rozhodnout, jako co to vypadá a honem to pod tím názvem prodávat dál..

Modýlek

1.7.2022 00:11
Modýlek

XXX.XXX.37.129

A zase nějakej rejpal co Já to rozhodně nikam nehodlám prodávat a krom toho,vy snad máte lepší přehled o tom co mám doma,než já sám,hergot jak to děláte

1.7.2022 12:31
kubas

XXX.XXX.168.242

Jojo souhlas to bude H.F. Moc hezká. ALbopilosy jsou strašně nedocenění pavouci.

Modýlek

1.7.2022 21:35
Modýlek

XXX.XXX.37.129

Mě osobně se líbí hodně a plus,že to jsou ve většině případech,asi jedny z nejklidnějších sklípkanů vůbec,je samozřejmě také velké pozitivum. Ta moje ani nečeše chloupky,je to velká pohodářka,maximálně se takzvaně šprajcne. Zrovna ted leží na zádech a jde na svlek. Jo a na otázku zda dorostou zlomené chelicery,ano při dalším svlékání by se měli obnovit,někdy stačí jeden svlek,jindy více,záleží jak masivní je požkození.

1.7.2022 23:33
kubas

XXX.XXX.159.57

Jj díky dnes jsem po svleku albopilosu kontroloval a chelicery obnovené, což mi udělalo velkou radost

Modýlek

3.7.2022 04:27
Modýlek

XXX.XXX.37.129

Tak to je dobře

Přidejte reakci

Přidat smajlík