Dobrý den,
Docela často vidím na burzách záměnu těchto dvou krásných druhů. Je škoda, že to lidé začinají zaměňovat. Rád bych upozornil na markantní rozdíl ve zbarvení. Po svleku je H.F. více do rezava až do červena, zatímco nicaragua je více chlupatá, chlupy jsou delší a zároveň je více do bílé barvy. Posílám i fotky, kde jdou spatřit rozdíly
Modýlek

XXX.XXX.37.129
Máte naprostou pravdu a na vašich fotkách je krásně vidět ten rozdíl Doma mám jednu mladou samičku cca v 11 svleku a viděl bych jí na krásku z Hondurasu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Modýlek
napsal(a):
Máte naprostou pravdu a na vašich fotkách je krásně vidět ten rozdíl Doma mám jednu mladou samičku cca v 11 svleku a viděl bych jí na krásku z Hondurasu.
Jojo, to je nejlepší se takhle rozhodnout, jako co to vypadá a honem to pod tím názvem prodávat dál..
Modýlek

XXX.XXX.37.129
A zase nějakej rejpal co Já to rozhodně nikam nehodlám prodávat a krom toho,vy snad máte lepší přehled o tom co mám doma,než já sám,hergot jak to děláte
Modýlek

XXX.XXX.37.129
Mě osobně se líbí hodně a plus,že to jsou ve většině případech,asi jedny z nejklidnějších sklípkanů vůbec,je samozřejmě také velké pozitivum. Ta moje ani nečeše chloupky,je to velká pohodářka,maximálně se takzvaně šprajcne. Zrovna ted leží na zádech a jde na svlek. Jo a na otázku zda dorostou zlomené chelicery,ano při dalším svlékání by se měli obnovit,někdy stačí jeden svlek,jindy více,záleží jak masivní je požkození.
Modýlek

XXX.XXX.37.129
Tak to je dobře