Jannaa

XXX.XXX.235.4
Dobrý den. Mohu se zeptat, co je toto za motýlka? Lokalita je Stará Boleslav a pozorován byl 21.července. Předem děkuji za odpověd😁👍
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jannaa
napsal(a):
Dobrý den. Mohu se zeptat, co je toto za motýlka? Lokalita je Stará Boleslav a pozorován byl 21.července. Předem děkuji za odpověd😁👍
Otakárek fenyklový
Nádhera 😍
Jannaa

XXX.XXX.235.4
napsal(a):
Otakárek fenyklový
Nádhera 😍
Tyjo! To jsem nevěděla, že mohou být tak velcí! Tento měl cca 15cm rozpětí křídel. Nádhera😍😌

Cvrk
napsal(a):
Otakárek to je, ale jako fenyklový ani ovocný to nevypadá.
No, nevypadá, taky to projíždím...
Ale co jiného? U nás v této velikosti...

Cvrk
napsal(a):
Otakárek to je, ale jako fenyklový ani ovocný to nevypadá.
Mám to!
Otakárek východní - samička
Kdepak se u nás vzal americký druh???
Jannaa

XXX.XXX.68.117
napsal(a):
Mám to!
Otakárek východní - samička
Kdepak se u nás vzal americký druh???
No já si říkala že by to mohl být papilio glaucus. Ale tak kde by se tu vzal?? Už jsem viděla 2…😬 Prvně jsem si říkala, že to bude nějaký fenyklový gigant, ale ten americký dává větší smysl.

Jannaa
napsal(a):
No já si říkala že by to mohl být papilio glaucus. Ale tak kde by se tu vzal?? Už jsem viděla 2…😬 Prvně jsem si říkala, že to bude nějaký fenyklový gigant, ale ten americký dává větší smysl.
Možná někomu zdrhnul z chovu a zabydlel se u vás. Každopádně gratuluji ke krásnému sousedovi 🦋
Jannaa

XXX.XXX.68.117
napsal(a):
Možná někomu zdrhnul z chovu a zabydlel se u vás. Každopádně gratuluji ke krásnému sousedovi 🦋
Děkuji❤️. Ale právě ten problém je, že jsem viděla samce a samičku. Co kdyby se rozmnožili? Narušilo by to nějak přírodu?