miscar

XXX.XXX.97.172
Dobrý den, potřeboval bych se zeptat co se asi děje s mojí želvou, chovám 4 želvy ale jedna z nich kterou mám +-4 roky tak onemocněla, za krkem se její krunýř začal rozpadat a byli ji viditelné kosti, kdyz to přišlo tak jsem ji dal do karantény, jenomže se její kondice zhoršila, upadli ji 3 kosti ze předu z krunýře a já teď nevím co si počit, máme objednaného veterináře ale chtel jsem se zeptat jestli nemohu nějak pomoci želvě už teď.
Je to samička želvy žlutokrké.
Jakákoli pomoc se vyplatí, dopředu děkuji za odpovědi.
Včelí-maso

XXX.XXX.14.218
Mohlo by za to moci nízké ph - kyselá (žíravá) voda a nedostatek vápníku. Dáváte jí do vody minerální bloček - želvík?
Uživatel s deaktivovaným účtem

miscar
napsal(a):
Dobrý den, potřeboval bych se zeptat co se asi děje s mojí želvou, chovám 4 želvy ale jedna z nich kterou mám +-4 roky tak onemocněla, za krkem se její krunýř začal rozpadat a byli ji viditelné kosti, kdyz to přišlo tak jsem ji dal do karantény, jenomže se její kondice zhoršila, upadli ji 3 kosti ze předu z krunýře a já teď nevím co si počit, máme objednaného veterináře ale chtel jsem se zeptat jestli nemohu nějak pomoci želvě už teď.
Je to samička želvy žlutokrké.
Jakákoli pomoc se vyplatí, dopředu děkuji za odpovědi.
Dejte na terarijní zvířata.
Ravos

XXX.XXX.48.126
Ja chovám 1 želvu ale mne se to ješte nestalo ...skuste veterinaře ...je to strašný mřzí mne to