Kellny

XXX.XXX.173.210
Ahoj, poslední asi 3 dny v mém pokoji často nacházím brouky (viz fotka) kteří nevím odkud jsou, co jsou a ani jak se jich zbavit.
Je to velké asi 2-3mm.
Všem předem děkuji za odpověď a pomoc.
Kellny

XXX.XXX.112.109
Je to 2-3mm velké, střevlíčci to bohužel nejsou, všiml jsem si že vždy lezou z pod skříně... takže pravděpodobně tam pes nějakým způsobem dostal granule a teď se tam množí atd... je to možné?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kellny
napsal(a):
Je to 2-3mm velké, střevlíčci to bohužel nejsou, všiml jsem si že vždy lezou z pod skříně... takže pravděpodobně tam pes nějakým způsobem dostal granule a teď se tam množí atd... je to možné?
A proč si myslíte, že to nejsou střevlíčci? Tady na ifauně patří Cvrk mezi největší odborníky. věřila bych mu.
Kellny

XXX.XXX.112.109
Poněvadž kdekoliv se kouknu na internet jak vypadají tak jsou mnohem větší, ale pokud jsou i nějaké různé druhy tak má v tom případě pravdu. Je to nekvalitní fotka protože jsem použil 10x zoom na telefonu a jelikož je to optický zoom tak to není v nejlepší kvalitě a může to zkreslovat co to je za hmyz.
Každopádně pokud to tak vážně je tak v tom případě se omlouvám.
Uživatel s deaktivovaným účtem

věřte, že podle tvaru těla je to opravdu nějaký střevlíkovitý. že lezou zpod skříně je celkem normál, jsou to noční tvorové a schovávají se před světlem
letos je to brutál a milost u mě dostávají jen opravdoví velcí střevlíci a to jen proto, že těch není desítky a stovky.
Kellny

XXX.XXX.174.194
Dobře, děkuji všem za odpověď, vážím si toho :)