Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2022 12:46
Drocco20

XXX.XXX.255.70

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo nemohl poradit co se děje s mým pavoukem když už nežere dva týdny.
Budu rád za jakoukoliv radu.
Děkuji vám moc.

11.11.2022 14:51
Nezzie

XXX.XXX.68.207

Pokud vím, tak před svlekem nežerou úplně běžně. Osobně by mě spíš zajímala ta holá prdelka.

Modýlek

11.11.2022 18:53
Modýlek

XXX.XXX.37.129

Vychrtlá není,možná začala držet jen půst,není problém půl roku bez potravy. Lysina je světlá,tak svlek bych zatím v brzké době vyloučil. Pokud ztmavne,je to jasný a pujde na svlek. Zatím bych byl v klidu.

11.11.2022 19:07
jarat

XXX.XXX.205.181

Drocco20 napsal(a):
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo nemohl poradit co se děje s mým pavoukem když už nežere dva týdny.
Budu rád za jakoukoliv radu.
Děkuji vám moc.

A proč máte v nadpisu Saranče hnědé, když je to sklípkan ???

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.11.2022 19:35

Nezzie napsal(a):
Pokud vím, tak před svlekem nežerou úplně běžně. Osobně by mě spíš zajímala ta holá prdelka.

Že by zcela překvapivě pavouci bránící se vykopáváním žahavých chloupků měli ona místa poněkud holá? Haló

11.11.2022 20:38
Nezzie

XXX.XXX.68.207

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Že by zcela překvapivě pavouci bránící se vykopáváním žahavých chloupků měli ona místa poněkud holá? Haló

Halooo. Tak moc se o to nezajímám.
Každopádně pokud je to jen při obraně, proč to má i pavouk kterému se nic neděje? V klidném rohu pokoje, teplota plus mínus stabilní. Stres? Z čeho.. když druhý umístěny stejně to nedělá.

11.11.2022 21:20

Nezzie napsal(a):
Halooo. Tak moc se o to nezajímám.
Každopádně pokud je to jen při obraně, proč to má i pavouk kterému se nic neděje? V klidném rohu pokoje, teplota plus mínus stabilní. Stres? Z čeho.. když druhý umístěny stejně to nedělá.

Tak hlavně že to komentujete, že jo? Vykopávači vnímají jako možné ohrožení i pohyb chovatele poblíž, manipulaci s nádobou, cokoliv.. a je to společné velkým druhům zemních pavouků, byť se míra ' agrese ' i u jednoho druhu může značně lišit

11.11.2022 22:00
Nezzie

XXX.XXX.68.207

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak hlavně že to komentujete, že jo? Vykopávači vnímají jako možné ohrožení i pohyb chovatele poblíž, manipulaci s nádobou, cokoliv.. a je to společné velkým druhům zemních pavouků, byť se míra ' agrese ' i u jednoho druhu může značně lišit

Vím, že to dělají ....ale mě zaráží, že na fotce je stejný druh který máme doma ( já ho nemám , takže vím o pavoucich jen čistě základy ) jenže právě tato nám přesně tento pavouk udělal.
Je tento druh haklivejsi na jakékoliv pohyby?? Když bude někde víc mimo dění bude to pro něj lepší? Protože dřív to ( podle majitele) nedělavala.
Ještě se zeptám, když je můj komentář tak špatný ( za což se omlouvám, že jsem si více neuvědomila že netmavne ) , když jsem chovatel nemám snad vědět co chovám a co je základním chováním daného zvířete? Čím chci říct, že tazatel by měl snad v základu vědět, že zvíře které chova nežere protože..... A ne se ptát ???

11.11.2022 22:21

Ti velcí zemní sklípkani prostě takhle fungují, vnímají vibrace a další vlivy z místnosti - nejlépe by bylo nabídnout dostatek substrátu, aby si vybudovali úkryt pod zemí ..ale pak nemáte představu o kondici, svlecích, příjmu potravy
Já narážím na to, že holý zadeček neznamená špatnou péči ze strany chovatele a nijak nesouvisí se žravostí - přišlo mi zbytečné to komentovat

Přidejte reakci

Přidat smajlík