Pavel75

XXX.XXX.58.236
Barbora Vyšková, mail vyskovabarbora@gmail.com, číslo účtu 254340152/0600, IBAN CZ90 0300 0000 0003 1183 9209.. Dejte si pozor, je to podvodnice!!! Pošle vám fotky nabízených zvířat, chce platbu napřed a pak nic.
aaaha

XXX.XXX.12.252
Já si říkal, že jsem to někde viděl. Ještě tam uvádí další osobu krystina0700@seznam.cz.
Tak snad je to oprávněné a ne pomluva.
Ale je možné, že je to nějaký troll a pod různými jmény scamuje, podvodníkům se to vyplatí, tresty za to pořádné nejsou.
Uživatel s deaktivovaným účtem

aaaha
napsal(a):
Já si říkal, že jsem to někde viděl. Ještě tam uvádí další osobu krystina0700@seznam.cz.
Ale je možné, že je to nějaký troll a pod různými jmény scamuje, podvodníkům se to vyplatí, tresty za to pořádné nejsou.
Do 5 000 to ani není trestný čin. To by se museli ti podvedení spojit a podat hromadnou žalobu.
Pavel75

XXX.XXX.58.236
aaaha
napsal(a):
Pomluva to rozhodně NENÍ. Víme o mnoha těch, které Vyšková Barbora a další podvodnice podvedla. V ČR i SR. Už teď je to nad 5000 Kč a hledáme další, které podvedli.
Ano jsem ve spojení ještě s dalšími kolegy mě podvedla o téměř 2000 Kč. Barbora mi tento týden dvakrát psala, že se vrátí, že je toho na nic moc teď a že je v práci a že až přijde domů tak mi to vrátí. Zatím se nic nestalo. Píše, že je z Karlových Varů. Do teď mě mrzí, že jsem tam nejel osobně jak mi nabízela....
Pista7

XXX.XXX.58.236
Ja som tiež naletel tejto podvodníčke. Ponúkla i foto (na nete som ho nenašiel, takže asi bude z jej chovu) poslala 0,1 adult L.klugi, ktorú som do svojho chovu hľadal. Komunikácia s ňou pohoda, nič nenasvedčovalo podvodu. Tiež mi písala, že má toho veľa, ale kto pred koncom roka nemá? Pre vzdialenosť som nemohol ísť si po sklípkana osobne, čo ma teraz mrzí, ale už som jej naletel. Bežne komunikujem s ľuďmi zo zahraničia, kde platba vopred je samozrejmosťou. Nikto Vám nič nepošle na dobierku. To je minulosť. Preto ma niektoré komentáre mrzia, že prečo si poslal na účet vopred atď. Na dobierku zabudnime. Poslal mi svoj klasický účet, tak som ju poprosil o IBAN s prízvukom, že verím, že nie je podvodníčka. Ako keby som bol tušil... Platba prebehla v euro (50 e) potvrdila mi prijatie platby, dohodli sme poslanie cez Zásielkovňu s heatpack (ona sama mi to navrhla!) a to bolo všetko. Komunikácia ustala. Po niekoľkých dňoch odmlčania sa a bez príchodu sľúbeného, uhradeného balíka mi písala, (komunikáciu mám odloženú): "Moc se omlouvám, ve ctvrtek už to bohužel odeslat neslo, nestihli by svoz a v pátek to bohužel neslo, nechtěla jsem aby zůstala na depu🙂 zítra ráno ho odeslu, ve středu by jste ji měl mít doma. Hodím Vám sem info jen co balicek odeslu. Dekuju a krásný zbytek dne, Barbora".
Doteraz nič ale nedošlo. Barbora sa odmlčala.