Prosím o identifikaci malého hmyzu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Chris123

20.12.2022 21:56
Chris123

XXX.XXX.123.63

Dobrý den, poprosil bych identifikaci je-li to možné . Jsou strašně malé menší jak zrnko písku lezou i ve dne i v noci nejvíce na elektroniku, kde je prach tam jsou nejvíce potom dřevo naopak textil vůbec tam není ani jeden (oblečení, peřina), zem ani na stěnách. Povrchově 50 stupňů je pro ně smrtelné a -4 ve vzduchu taky. Nemám žádné kousnutí jsou mírně hnědé až bílé přitahuje je rýže naopak před světlem z mobilu utíkají. Neskáčou, ale jsou rychlé stačí položit Pet láhev za 5-10 minut tam je alespoň jeden. Savo je zabije cca do 1 minuty a sanitol zhruba do 3 minut, když jsou celý ponořený. Nemají žádné cestičky prostě se objevují.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.12.2022 07:58

Chris123 napsal(a):
Dobrý den, poprosil bych identifikaci je-li to možné . Jsou strašně malé menší jak zrnko písku lezou i ve dne i v noci nejvíce na elektroniku, kde je prach tam jsou nejvíce potom dřevo naopak textil vůbec tam není ani jeden (oblečení, peřina), zem ani na stěnách. Povrchově 50 stupňů je pro ně smrtelné a -4 ve vzduchu taky. Nemám žádné kousnutí jsou mírně hnědé až bílé přitahuje je rýže naopak před světlem z mobilu utíkají. Neskáčou, ale jsou rychlé stačí položit Pet láhev za 5-10 minut tam je alespoň jeden. Savo je zabije cca do 1 minuty a sanitol zhruba do 3 minut, když jsou celý ponořený. Nemají žádné cestičky prostě se objevují.

Tak to jsem zvědavá, jestli to rozmazané cosi někdo identifikuje. Ale Cvrk to možná zvládne. Je dobrej.

Chris1

21.12.2022 11:29
Chris1

XXX.XXX.130.24

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak to jsem zvědavá, jestli to rozmazané cosi někdo identifikuje. Ale Cvrk to možná zvládne. Je dobrej.

Nahrál jsem to na video je možný, že to bude lepší nevím jak YouTube compiluje kvalitu https://youtube.com/shorts/Q_xkN0VhqJw?feature=share

21.12.2022 12:39

Chris1 napsal(a):
Nahrál jsem to na video je možný, že to bude lepší nevím jak YouTube compiluje kvalitu https://youtube.com/shorts/Q_xkN0VhqJw?feature=share

Za mě lepší, ale počkáme na Cvrka. Nebo podobně znalé.

21.12.2022 17:10
Cvrk

XXX.XXX.132.58

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Roztoči. Najděte si, jak vypadá sladokaz, třeba je to on.

Chris123

21.12.2022 22:07
Chris123

XXX.XXX.35.152

Cvrk napsal(a):
Roztoči. Najděte si, jak vypadá sladokaz, třeba je to on.

Ano vypadá to velice podobně s videí na YouTube Mold mites nebo fluor mites neboli moučný roztoč. dekuji moc za identifikaci

Janex

3.1.2023 14:32
Janex

XXX.XXX.27.36

Dobrý den, mě to dnes na asistenci lezlo po mobilu. Taky mě to pokousalo (teda jestli je to možné) vypadá to na toho roztoče, skladokaze moučného. Podle toho, co jsem našla...

Přidejte reakci

Přidat smajlík