Uživatel s deaktivovaným účtem

Co nechat naše náročné - a chráněné - druhy na pokoji a pořídit si běžné, v chovu mnohem snazší sklípkany z Asie, Afriky a Ameriky?

A že lidé, kteří ho zkusili chovat, popisují chov jako velmi obtížný, vás asi nezajímá??

slidak
napsal(a):
Dobrý den chtěl bych se zeptat, kde bych v ČR mohl chytit sklípkánka hnědého. Nejlépe v okolí Turnova nebo Prahy.
A jak ho chovat, nemáte s ním zkušenost?
Takže našeho štíra už nechcete?

slidak
napsal(a):
Štíra chci ale zajímám se i o sklípkánky.
A proč chcete chovat ausgerechnet naše chráněné druhy?

Jojo, ony jich na těch nanejvýš specifických lokalitách žijí miliony, že?

Takže zvíře musí být chráněné, aby si to zasloužilo to privilegium nebýt nacpáno místo 60 m³ písku a kamení do zkumavky šlohnuté babičce od léků? S tímhle přístupem se neobávám, že vám někdo konkrétní lokalitu prozradí či dokonce ukáže..

slidak
napsal(a):
Nic takového jsem nepsal. Jen jsem opravil nepravdivé tvrzení, že je chráněný.
V pořádku, není chráněný, to jsem si neověřila. Ale minimálně je vzácný.
Takže moje poupravená otázka - proč chcete chovat ausgerechnet chráněné nebo vzácné druhy?

slidak
napsal(a):
Nesnažím se je chovat, ale sklípkánek mě zaujal.
Tak proč se v úvodním příspěvku ptáte, kde byste ho mohl chytit? A jak ho chovat?
napsal(a):
Tak proč se v úvodním příspěvku ptáte, kde byste ho mohl chytit? A jak ho chovat?
Sklípkánek hnědý je vzácný ale není chráněný, tak proč bych si ho nemohl chovat? A také je to jediný druh zvířete které jsem se rozhodl chovat i když je vzácné.

slidak
napsal(a):
A proč se mě na všechno tohle ptáte?
Třeba proto, že si ve svých příspěvcích odporujete.

slidak
napsal(a):
Co třeba si odporuju?
Váš úvodní příspěvek a včerejší 20 00.

slidak
napsal(a):
A čím si v tom odporuju?
Dobrý den chtěl bych se zeptat, kde bych v ČR mohl chytit sklípkánka hnědého. Nejlépe v okolí Turnova nebo Prahy.
Sklípkánek hnědý je vzácný ale není chráněný, tak proč bych si ho nemohl chovat? A také je to jediný druh zvířete které jsem se rozhodl chovat i když je vzácné.
Vaše příspěvky. Odvolávám, co jsem odvolal.

napsal(a):
Vaše příspěvky. Odvolávám, co jsem odvolal.
A ejhle! Zadavatel se nám deaktivovoval.Proč asi?

Ono je očividně důležitý chtít..a ne mít potřebné znalosti a možnosti se o specifické druhy postarat 🙄

slidak
napsal(a):
A jak víte, že o tom nic nevím když o tom vím docela dost?
Zatím jste teda moc odborných znalostí neprokázal.. ani si nejste jistý, jestli chcete jen vidět na lokalitě, nebo ho mít doma??

napsal(a):
Zatím jste teda moc odborných znalostí neprokázal.. ani si nejste jistý, jestli chcete jen vidět na lokalitě, nebo ho mít doma??
Myslím, že se nám z toho stal trochu "neverend story".

Myslím, že se nám z toho stal trochu "neverend story". A asi nemá cenu dále reagovat.