Dobrý den, 26.02 23 jsem si v Ostravě koupil P. Metallicu 1. svlek za 500kč, ještě v ten den jsem ji dával do větší krabičky, ale už v ten den mi přišla nějaká divná (chodila nepřirozeně pomalu), uplynuly dva dny a je stále divná, zkoušel jsem ji dávat mrtvého cvrčka, kterého nechce sežrat, občas leží na kůře, občas na zemi, ovšem teď je nějaká zkroucená, když jsem do ní zkoušel drbnout špejlí, tak pouze pohla nohama nahoru a dolů, ani je nezkouší natáhnout, tak se chci zeptat, jestli by mohla být před svlekem, nebo má nějaký jiný zdravotní problém a jestli jste se s ním popřípadě nesetkali také, děkuji. přikládám aktuální foto. prosím o odpověď
Modýlek

XXX.XXX.37.129
Dobrý den,neprochladla vám po cestě třeba? Nebo zda nemáte moc vlhký substrát a chladnou místnost? Je možné že má i nějaké roztoče, nebo vnitřní problém, takhle težko říct, ale pokud má zatažené nohy dlouhodobě pod sebou a je apatická, tak to není dobré.
Modýlek

XXX.XXX.37.129
Tak to mě mrzí,možná už zažila tepelný šok cestou na burzu, těžko říct, ješte se můžete zkusit podívat zda nemá na sobě roztoče, hlavně mezi chelicerami.