Prosím o radu, červotoč?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Alexisdasmis

3.4.2023 21:40
Alexisdasmis

XXX.XXX.168.228

Dobrý den, ráda bych zjistila o jaký druh se jedná, jestli je zde možnost napadení dřeva.
Děkuji.

3.4.2023 22:36
Cvrk

XXX.XXX.132.58

Alexisdasmis napsal(a):
Dobrý den, ráda bych zjistila o jaký druh se jedná, jestli je zde možnost napadení dřeva.
Děkuji.

Fotky nejsou moc kvalitní. Najděte si, jak vypadá červotoč spížní.

Alexisdasmis

4.4.2023 06:26
Alexisdasmis

XXX.XXX.0.196

Můj foťák bohužel lépe nefotí, jediný co mužu dodat je že brouk je hnědý tak 2mm velký a oválný bez výrazného proužkování.

4.4.2023 08:05
Cvrk

XXX.XXX.132.58

Alexisdasmis napsal(a):
Můj foťák bohužel lépe nefotí, jediný co mužu dodat je že brouk je hnědý tak 2mm velký a oválný bez výrazného proužkování.

No tak si na webu najděte kvalitní obrázek červotoče spížního a porovnejte ho s tím, co máte doma.

4.4.2023 20:40
vlasta1

XXX.XXX.93.144

Cvrk napsal(a):
No tak si na webu najděte kvalitní obrázek červotoče spížního a porovnejte ho s tím, co máte doma.

Ale Cvrku tady už vím i já, že určení je velký problém i pod mikroskopem.
Paní to z fota nemůže poznat. Toto hádáte i Vy !!!!! #snail,#

4.4.2023 21:45
Cvrk

XXX.XXX.132.58

vlasta1 napsal(a):

Ano, hádám, podle pravděpodobnosti co to tak může být, protože z vložených fotek to poznat nejde. Ale jde si vygooglit kvalitní obrázky červotočů a porovnat to. Binolupa není potřeba.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.4.2023 08:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

vlasta1 napsal(a):

Nechte Cvrka na pokoji (ne, že by potřeboval moji přímluvu, stejně jako Jiří5). Na rozdíl od vás VÍ.

5.4.2023 17:04
vlasta1

XXX.XXX.27.13

Vůdkyně kometo. Nebojte se. Já už poznám, když mluvím s někým, kdo rozumí svému oboru. Před Cvrkem a Jiřím5 smekám klobouk. Jenom u některých si nejsem jist, jestli jim nejde o prachy (nad zdravotním stavem zvířat).
Bohužel jsou zde i tzv. vzdělaní lidi, co učí. A ti mladí žáci neví (bohužel), že je učí trumpeta.

5.4.2023 17:18
vlasta1

XXX.XXX.27.13

Cvrk napsal(a):
Ano, hádám, podle pravděpodobnosti co to tak může být, protože z vložených fotek to poznat nejde. Ale jde si vygooglit kvalitní obrázky červotočů a porovnat to. Binolupa není potřeba.

Jj, já jsem v entomologii nesvítil #snail,# .
U dřevokazů jsem byl profesorem uchlácholen. Tam jsem dostal poučení, že při 50 000 ks, je to brnkačka .

Já to nepoznám. Ještě dnes jsi vzpomínám tři páry zoubků, šest párů, čtyři a td. Potom se mě zeptal, no vy to nevidíte ?? Nebylo to vidět a on měl 4 dioptrie. Vždy mi naskočí věta od Julia Roberts "svině klouzavý" při otáčení. Jenom jsem došel k poznání: Už vím ,že se pletou( a kecají) i profesoři.

Ale neříkám, že nemáte pravdu. Jenom jsem chtěl poukázat na drobné rozdíly. Ale to je u všech zoologických věd

Přidejte reakci

Přidat smajlík