Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jiri1992

5.5.2023 14:52
Jiri1992

XXX.XXX.98.103

Dobrý den vážení jdu za vama pro řadu pořídil jsem si ani burze pavouka v pondělí a nechce mi žrát ani živého ani mrtvého cvrčka je možné že se bude svlékat? A případně jestli tu někdo pozná zda jde o samici či samce strašně moc dekuji

Modýlek

6.5.2023 17:55
Modýlek

XXX.XXX.37.129

Možná jen nemá hlad,nebo je trochu ve stresu z nového prostředí. Vyloučit se nedá ani ten svlek. Ale pohlaví se takhle určit moc nedá,sameček má obvykle menší zadeček a delší nohy, trochu to na něj vypadá, ale to neznamená vůbec nic, klidně to může být i samička s menším abdomenem. Zkus to třeba jednou za dva dny hodit znova cvrčka, pokud možno ne nějakého obra, kdo ví na co byla taky zvyklá. Třeba se ho i bojí, že jí přijde na ní velkej. A na toho mrtvého nemusela narazit, pokud po teráriu moc nechodí. Každopádně sledovat a pokud by šla na svlek, cvrčka odchytit aby jí neublížil. Jo a možná bych příště volil jako podklad rašelinu a né lignocel.

8.5.2023 14:49
kubas

XXX.XXX.3.67

Dobrý den, jen se obávám, zda jde oravdu o B. Auratum. Na mě to z fotky pusobi jako B. Hamorii. Ale dle fotky to urcit muzu ted v teto velikosti jen stezi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík