lado
napsal(a):
Pomalé přiblížení :)
Samec bojim,bojim, a vzal nohy na ramena
lado
napsal(a):
Samec bojim,bojim, a vzal nohy na ramena
P. cambridgei
lado
napsal(a):
S respektem a z bezpečné vzdálenosti
a tady někdo moc riskuje
Uživatel s deaktivovaným účtem

lado
napsal(a):
tady samec u samice přežívá úspěšně už 2 mesíce
moc pěkné :o) akorát jsem si tam nikde nevšiml špachtle nebo nůžek, to musíš mít celkem vysokou spotřebu samců :o)
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
moc pěkné :o) akorát jsem si tam nikde nevšiml špachtle nebo nůžek, to musíš mít celkem vysokou spotřebu samců :o)
Nůžek? to je chceš od sebe odsřihávat? použivám občas lžíci,(bude vidět na videu,který připravuji) když samec není můj a nebo si ho chce ještě někdo půjčit.
Jinak můj samec můsí být silný, aby si vydobyl svoje místo na slunci.A někdy jsou samci levnější krmení něž cvrci, zvláště když ti jich najednou dospěje třeba 10.
bonita
napsal(a):
to lado: to je jasne,ze ten samcek u P.reg je v pohode spolu so samickou,tento druh je velmi spolocensky, nezeru sa navzajom
To bonita: nevědomost je síla viď
lado
napsal(a):
To bonita: nevědomost je síla viď
A vyjímka potvrzuje pravidlo
lado
napsal(a):
A vyjímka potvrzuje pravidlo
Netvrdil bych něco, o čem vím , že to vůbec nemusí být pravda, akorát se s tím mystifikuje hodně lidí. Mimochdem, tohle je P.ornata a zhruba její třetí sejmutý samec. Páření probíhalo normálně, oba bubnovali, tak jsem je nechal spolu, zhruba za 12 hod bylo vše ok,
za 24 hod samec dopadnul takhle.
Laďo
lado
napsal(a):
Samec B.vaganc
ale drahouskujasne,su to len "zvery",ale ja som mala celkom obsiahlu prednasku v auguste od jedneho celosvetovo uznavaneho pavuckara a mala som moznost vidiet krasne kolonie na vlaastne oci
paci sa ti tato moja fotka?
lado
napsal(a):
Samec B.vaganc
este som ulovila takyto pekny zaber,tato poecka bola najkrajsia,aku som kedy videla
bonita
napsal(a):
ale drahouskujasne,su to len "zvery",ale ja som mala celkom obsiahlu prednasku v auguste od jedneho celosvetovo uznavaneho pavuckara a mala som moznost vidiet krasne kolonie na vlaastne oci
paci sa ti tato moja fotka?
este chcem podotknut, ze su to pavuky RAYa GABRIELa, urcite ho niekto z vas poznate, napisal toho dost aj o ucinkoch jedu pavucikov milacikov