Speciálně pro Vladimíra Hulu =P

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.10.2006 16:54

Tak VH,
nedá se nic dělat,ale když se nejde s váma spojit jinaktak to udělám tady!
na poradně jste psal,že NENÍ MOŽNÉ aby naši křižáci prokously kůži,
tak vám povím,že to možné je!!
přikládám pár fotek jako důkaz!

na 1. fotce je hlavní hrdina...Nuctenea umbratica

pěkný kousek!!cca 1cm v těl

11.10.2006 16:56

stanislav napsal(a):
Tak VH,
nedá se nic dělat,ale když se nejde s váma spojit jinaktak to udělám tady!
na poradně jste psal,že NENÍ MOŽNÉ aby naši křižáci prokously kůži,
tak vám povím,že to možné je!!
přikládám pár fotek jako důkaz!

na 1. fotce je hlavní hrdina...Nuctenea umbratica

pěkný kousek!!cca 1cm v těl

http://entomologie.webovastranka.cz/file/index
tady je video,které mluví za vše!!

foto 2...rána o kousnuti

11.10.2006 17:50

stanislav napsal(a):
http://entomologie.webovastranka.cz/file/index
tady je video,které mluví za vše!!

foto 2...rána o kousnuti

Moment, ja to nepsal, ze to mozne neni, ale psal jsem, ze mi to prijde divne. Totiz, minimalne vetsina lidi ma mnohem tuzsi kuzi, nez krizaci prokounou, ale nektere skupiny tio samosebou umet budou - predevsim vetsi druhy rodu Larinioiodes (vcetne Nuctenei, ktera jim je pribuzna) a nekteri velci Araneove. Priznavam, ze jsem to vzdy zkousel v ruce, nikda jsem nebyl tak odvazny (trotl :)), abych to zkousel nekde na mekcim miste. Predpokladam, ze jste se musel snazit, aby poradne kousla... VH

11.10.2006 21:23

vladimir hula napsal(a):
Moment, ja to nepsal, ze to mozne neni, ale psal jsem, ze mi to prijde divne. Totiz, minimalne vetsina lidi ma mnohem tuzsi kuzi, nez krizaci prokounou, ale nektere skupiny tio samosebou umet budou - predevsim vetsi druhy rodu Larinioiodes (vcetne Nuctenei, ktera jim je pribuzna) a nekteri velci Araneove. Priznavam, ze jsem to vzdy zkousel v ruce, nikda jsem nebyl tak odvazny (trotl :)), abych to zkousel nekde na mekcim miste. Predpokladam, ze jste se musel snazit, aby poradne kousla... VH

Ani jsem se moc nesnažil,prostě jsem ho chytl,natočil a pustil...a tykej mi....dík

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.10.2006 23:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

stanislav napsal(a):
Ani jsem se moc nesnažil,prostě jsem ho chytl,natočil a pustil...a tykej mi....dík

Atrax robustus je velice klidný a nejedovatý pavouk, který není v žádném případě prokousnout kůži. Tak hoši kdo to zkusí ?

12.10.2006 07:24

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Atrax robustus je velice klidný a nejedovatý pavouk, který není v žádném případě prokousnout kůži. Tak hoši kdo to zkusí ?

To je presne ono -> treba o vagansce se vi, ez je klidna a mirna a take znam cloveka, ktereho pokousala - snazil se o to... Proste s edomnivam, ze to bylo naprosoto zbytecne a ze ten pavouk by sam od sebe nekousl, to je vse.
VH

12.10.2006 13:04

vladimir hula napsal(a):
To je presne ono -> treba o vagansce se vi, ez je klidna a mirna a take znam cloveka, ktereho pokousala - snazil se o to... Proste s edomnivam, ze to bylo naprosoto zbytecne a ze ten pavouk by sam od sebe nekousl, to je vse.
VH

Co se týče mírnosti a klidnosti u B.vagans,tak sou i výjimky. U té mé by se člověk ani nemusel moc snažit,aby ho kousla,bo útočí,jen když otevřu terárko....nikdy bych se nenechal dobrovolně kousnout zvířetem,abych zjistil,jak je jedovatý...nevíte,jestli nejste alergik zrovna na něco,co tvoří jed. Prostě je to risk.

12.10.2006 18:52

sova napsal(a):
Co se týče mírnosti a klidnosti u B.vagans,tak sou i výjimky. U té mé by se člověk ani nemusel moc snažit,aby ho kousla,bo útočí,jen když otevřu terárko....nikdy bych se nenechal dobrovolně kousnout zvířetem,abych zjistil,jak je jedovatý...nevíte,jestli nejste alergik zrovna na něco,co tvoří jed. Prostě je to risk.

jednou mě kousl v chrvatsku Argiope Bruennichi a od té doby strach nemám....ještě mě kousl A.diadematus,taky schválně a o atypovi ani nemluvím.......prostě z toho mám malí strach....a navíc poskytuji kámošovi info na web...

Přidejte reakci

Přidat smajlík