Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.10.2006 18:20

Tak tento kusok sa mi dostal do ruk uplne nahodu, ked strejda nasiel valkeho pavuka a nehal mi ho :) je velka okolo 4cm v rozpati noh a 1,5sm hlavohrud. Je velmi agrsivna, a myslim, ze pokusanie by mohlo byt pomerne dost bolestive

11.10.2006 18:21

truhlik napsal(a):
Tak tento kusok sa mi dostal do ruk uplne nahodu, ked strejda nasiel valkeho pavuka a nehal mi ho :) je velka okolo 4cm v rozpati noh a 1,5sm hlavohrud. Je velmi agrsivna, a myslim, ze pokusanie by mohlo byt pomerne dost bolestive

a este jedna foto

11.10.2006 18:58

truhlik napsal(a):
a este jedna foto

Od kud je? VH

11.10.2006 19:55

vladimir hula napsal(a):
Od kud je? VH

Z okolia Trnavy. Zrejme ich tam bude relativne dost vela, lebo este jednu sa mi bohuzial nepodarilo chytit a viem o dalsich najdenych viem

12.10.2006 18:06

truhlik napsal(a):
Z okolia Trnavy. Zrejme ich tam bude relativne dost vela, lebo este jednu sa mi bohuzial nepodarilo chytit a viem o dalsich najdenych viem

Pěknej kousek, škoda že nebyl nalezen u nás.

maťa

13.10.2006 10:37
maťa

argy napsal(a):
Pěknej kousek, škoda že nebyl nalezen u nás.

To mi chcete říct, že takhle obrovskej pavouk si vesele normálně žije venku, skoro u nás???
Myslela jsem, že tihle různí - pro mě všechno sklípkani - žijí jen kdesi v dálce v exotických zemích?!

.....tak dovolenou na Slovensku ruším, bo se neumím vznášet nad zemí.....

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.10.2006 15:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

truhlik napsal(a):

zajimavy nalez,napsal by jsi mi prosimtě lokalitu?

15.10.2006 18:43

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
zajimavy nalez,napsal by jsi mi prosimtě lokalitu?

Konkretne Zelenec pri Trnave. Bol najdeny na poli.

Inak myslim, ze nieje najmensi dovod kvoli niecomu takemu rusit dovolenku a ani sa nijako obavat, predsalen su dost vzacne... takze ak nejakeho nahodou najdes este aj budes rada

maťa

15.10.2006 20:52
maťa

truhlik napsal(a):
Konkretne Zelenec pri Trnave. Bol najdeny na poli.

Inak myslim, ze nieje najmensi dovod kvoli niecomu takemu rusit dovolenku a ani sa nijako obavat, predsalen su dost vzacne... takze ak nejakeho nahodou najdes este aj budes rada

Hmm vzácné asi jo, no, budu věřit vám, já se v tom nevyznám, ale že bych byla ráda, kdybych ho našla třebas ve spacáku? Jééé to asi nee eee
Pavouky obdivuju, ty různý druhy a tak, jejich styl života......ale hezky z dálky, doma a na mně neee eeee To bych byla na místě mrtvá

Ale mám v Clematisu jednu holčičku křižáka - teda pro mě to je holčička - a tu tam pozoruju celé léto, je krásná a hodná....jenže teď opustila to své doupě a nemůžu ji najít, to oni umírají, nebo zimujou?

Přidejte reakci

Přidat smajlík