Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2006 18:15

Dobry den,
videl jsem nabizet pavouky rodu NEPHILA a chtel bych si je zkusit, ale nechce se mi zase vyhodit 3stovky. Mate nekdo s chovem zkusenost ? Kolik bych jich mel asi tak vzit na zalozeni chovu ?
Predem diky. Jo, jeste jedna se o dovoz z Tanzanie.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.10.2006 20:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

sauria cz napsal(a):
Dobry den,
videl jsem nabizet pavouky rodu NEPHILA a chtel bych si je zkusit, ale nechce se mi zase vyhodit 3stovky. Mate nekdo s chovem zkusenost ? Kolik bych jich mel asi tak vzit na zalozeni chovu ?
Predem diky. Jo, jeste jedna se o dovoz z Tanzanie.

Pavouci rodu Nephila potřebuji k životu celkem velke a dobře větratelne terarium,nevim jestly mužu použit termin chov nebot se mi je nepodařilo odchovat,ale nejprve bych tě chtěl upozornit že to jsou pavouci kteři maji jedno až dvoulety vyvoj,tedy že se nedoživaji vic jak dvou let.Několikrat jsem si par Nephil přivezl z expedic v ruznych stadiich ,adulti nežili v zajeti dele než par tydnu.dele však vydrželi jen mladata ktera zhruba během roku dospěla,bohužel samečci mnohem dřive a brzo hynuli diky sve miniaturni velikosti jsem to často ani nezaregistroval.Podle meho nazoru,je ke kvalitnimu chovu zapotřebi alespon 10 mladat ve 3 ekdyse

Přidejte reakci

Přidat smajlík