moje samice se mi pred vice nez rokem rokem spatne svlekla, a prisla o dve nohy, to by nebyl zase takovy problem, ale nejak se mi porad nezda, porad roste, vypada, jako by snad slo o brezost nebo neco, ale podle me je to nepavdepodobny, kdyz jsem k ni nedal samce, ... muzete se prosim podivat na foto a okomentovat ?
Dik
hardcore
napsal(a):
moje samice se mi pred vice nez rokem rokem spatne svlekla, a prisla o dve nohy, to by nebyl zase takovy problem, ale nejak se mi porad nezda, porad roste, vypada, jako by snad slo o brezost nebo neco, ale podle me je to nepavdepodobny, kdyz jsem k ni nedal samce, ... muzete se prosim podivat na foto a okomentovat ?
Dik
a druha fotka
hardcore
napsal(a):
myslite, ze jde do svleku? ...protoze je cim dal vetsi, ... a v ocekavani asi neni, samce u mi mam jen asi pul roku a ani naznak pareni jsem nepozoroval.
mohl by se prosim nekdo vyjadrit?
dekuji
Sice štírům nerozumím, ale nemohl ji napářit v noci nebo když jsi se nedíval? Vím, že mívají komplikované námluvy, ale za noc by to stihnout mohli..
Jinak jestli jsem řekl nějakou blbost tak se omlouvám, štíry nechovám.
hardcore
napsal(a):
myslite, ze jde do svleku? ...protoze je cim dal vetsi, ... a v ocekavani asi neni, samce u mi mam jen asi pul roku a ani naznak pareni jsem nepozoroval.
dekuji
Samice jsou schopny se poradne vyžrat, a to predevsim i v brezosti. Ta na fotce vypada ve vysokem stadiu brezosti, cili pokud si k ni dal samce pred pul rokem, tipuji, ze se sparili jeste tu noc .-) Argument, ze jsi zadne pareni nevidel je tak trochu bezpredmetny...
Pokud jeste neni dospela, muze byt jenom vyzrana a pred svlekem.
Kazdopadne pokud vrhne mlade, preji hodne stesti a zabavy :-)
hardcore
napsal(a):
dekuji
souhlas s ostatnimi - je na 90% brezi a muzes cekat vrh behem nekolika malo mesicu. s tim vyzranim to je taky pravda...
mimochodem spareni u imperatoru je zalezitost maximalne na noc nebo i pres den... staci odejit do prace :)
v.