lado
napsal(a):
E-mail: tomas.vajnar@seznam.cz,
E-mail: xcetx@seznam.cz
Hehe, vy to všichni furt tak prožíváte...
Když se mi něco hodně nelíbí, konkrétnímu inzerentovi prostě písnu mejla...
Já když prvně sháněl nějaký samce, byl jsem brzy upozorněn - že to tam peru zbytečně často a že mam vynechany pismenko - to je dle mého názoru férovej přístup.
Uživatel s deaktivovaným účtem

nery
napsal(a):
Já když prvně sháněl nějaký samce, byl jsem brzy upozorněn - že to tam peru zbytečně často a že mam vynechany pismenko - to je dle mého názoru férovej přístup.
no tak P. Vajnar má bohužel smůlu, že od koní po mšice prodává skoro všechno
spíš třeba Spiderman je akovej roztahovačnej

napsal(a):
no tak P. Vajnar má bohužel smůlu, že od koní po mšice prodává skoro všechno
spíš třeba Spiderman je akovej roztahovačnej
no a p. X toho má tolik, že se u to do jednoho inzerátu nevejde.
Zato p. Drápal spojil nabídku Brach dohromady a hned máme o 3 inzeráty měně :o)
nery
napsal(a):
Na tohle téma je tu více příspěvků. Pro mě dělá inzerce po jednotlivých druzích od stejných chovatelů celkovou nabídku na stránkách ifauny hodně nepřehlednou. Zvlášť když se inzeráty neustále opakují po několika dnech. Jakákoliv nová, zajímavá, inzerce se hned ztratí v přesile starých inzerátů.
Osobně bych se spíš přikláněl k nějaké formě regulace, třeba podle vzoru rakouské chovatelské inzerce. Tam je pro obchodní nabídky zvláštní sekce a běžnou chovatelskou nabídku lze jenom aktualizovat nebo nahradit novou.
V současné době je u bezobratlých přes dva tisíce inzerátů, které se týkají několika stále se opakujících druhů a tohle množství mi připadá nepřiměřené.
Karel Mutinský