Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.12.2006 11:44

ahoj já se chci zeptat proc muj stir nechce zrat .
Ale je čím dál tím větší ,jestli nebude mít mladý .

15.12.2006 14:11

kudlanka napsal(a):
ahoj já se chci zeptat proc muj stir nechce zrat .
Ale je čím dál tím větší ,jestli nebude mít mladý .

Ahoj,chtělo by to víc informací.Chováš štíry po skupině?Znáš pohlaví?

18.12.2006 09:49

desteros napsal(a):
Ahoj,chtělo by to víc informací.Chováš štíry po skupině?Znáš pohlaví?

Je to samička .A chovám jen jednu ,ale muj kamarád rikal ,ze je možný že jí mám oplodněnou od toho chovatele ,kterej je chová ve skupince.

18.12.2006 22:53

kudlanka napsal(a):
Je to samička .A chovám jen jednu ,ale muj kamarád rikal ,ze je možný že jí mám oplodněnou od toho chovatele ,kterej je chová ve skupince.

To už je teda adultní jedinec,že?Jo,přikláněl bych se k tomu samýmu,co říká kamarád.

19.12.2006 09:46

kudlanka napsal(a):

Dík,jake chováš štíry?

19.12.2006 19:09

kudlanka napsal(a):
Dík,jake chováš štíry?

Zatím jen jeden kousek Babycurus jacksoni,snad brzy seženu další a zařídím si s něma jedno terárium.Původně jsem chtěl jít i do imperátorů,ale ti mě svým vzhledem moc nezaujali.A ty máš ještě něco kromě P.i.?

20.12.2006 09:48

desteros napsal(a):
Zatím jen jeden kousek Babycurus jacksoni,snad brzy seženu další a zařídím si s něma jedno terárium.Původně jsem chtěl jít i do imperátorů,ale ti mě svým vzhledem moc nezaujali.A ty máš ještě něco kromě P.i.?

Na jaře budu mít Scorpio maurus.
A Heterometrusy.

21.12.2006 16:52

kudlanka napsal(a):
Na jaře budu mít Scorpio maurus.
A Heterometrusy.

Ahoj...Heeterometrusové jsou pěkní..sám chovám H.Cyaneuse...nádherný kousek..asi samička...

Přidejte reakci

Přidat smajlík