Líhnutí Baculum extradentatum

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2005 15:40

Potřeboval bych poradit mě se začaly líhnout nymfy od B. extradentatum a nemůžou vytáhnout z vajíčka nohy.Čím to je?Díky.

4.9.2005 13:45

tom napsal(a):
Potřeboval bych poradit mě se začaly líhnout nymfy od B. extradentatum a nemůžou vytáhnout z vajíčka nohy.Čím to je?Díky.

Většinou jim vajíčko odpadne samo během dne, ale můžeš to urychlit zvýšenou vlhkosti, ale bacha, aby se pakobylky neutopily ...

4.9.2005 19:28

oniel7 napsal(a):
Většinou jim vajíčko odpadne samo během dne, ale můžeš to urychlit zvýšenou vlhkosti, ale bacha, aby se pakobylky neutopily ...

Děkuji žes mi poradil, ale s tou vlhkostí jsem to taky zkoušel jedna nymfa se líhla v pondělí a navlhčil jsem a jí tam i přesto zůstaly nohy a včera chcípla.

4.9.2005 20:20

tom napsal(a):
Děkuji žes mi poradil, ale s tou vlhkostí jsem to taky zkoušel jedna nymfa se líhla v pondělí a navlhčil jsem a jí tam i přesto zůstaly nohy a včera chcípla.

Hmm, tak to opravdu nevím... Možná je tam málo vlhkosti, nebo je v tom jiný problém. Mně se dokonce líhnou i v úplném suchu a ze všemi nohami...

5.9.2005 15:40

tom napsal(a):

Nejlepší je, když dáš vajíčka na vlhký písek, to se ti bez problému vylíhne všechno, nekdy to těm pakobylkám trvá i celý den, než se z toho vajíčka vytáhnou !Když jim pomůžeš pinzetou, tak i onak budou mít ty nohy pohmožděné, ale většinou se to během dalších svleků zpraví.Jestli těch vajíček máš víc, tak se nemusíš bát, že by ti to všechno chcíplo kvůli líhnutí - bacha na přemnožení !

Přidejte reakci

Přidat smajlík