flash
napsal(a):
zdravím, v květnu jedu do Řecka, a touto cestou hledám parťáka, jet sám je dost vo hubu, takže pokud budete mít někdo zájem tak se ozvětě.
Ahoj. Docela rád bychse podíval taky do Recka, ale nemám ským. Hlavně me zajímají brouci a v rěcku to musi být opravdu užasný. před třema roky jsem byl v chorvatsku a chytl jsem tesarika broskvonovyho. Krasny. Píšeš v bezobraltýchtak me zajímá, co tě vůbec zajimá za skupinu. Bylo by to skvělý kdybych se konečně podíval někam dál než do chorvatska. Není v květnu ještě moc brzy? Lepší by byl červen. Ozvi sena mejl cutra@seznam.cz
cuvys
napsal(a):
Ahoj. Docela rád bychse podíval taky do Recka, ale nemám ským. Hlavně me zajímají brouci a v rěcku to musi být opravdu užasný. před třema roky jsem byl v chorvatsku a chytl jsem tesarika broskvonovyho. Krasny. Píšeš v bezobraltýchtak me zajímá, co tě vůbec zajimá za skupinu. Bylo by to skvělý kdybych se konečně podíval někam dál než do chorvatska. Není v květnu ještě moc brzy? Lepší by byl červen. Ozvi sena mejl cutra@seznam.cz
Jé sory, splet sem email cufra@seznam.cz mej se
cuvys
napsal(a):
Jé sory, splet sem email cufra@seznam.cz mej se
Zalezi jak na co a jak kam - nezapomente, ze v Recku jsou hory! A treba Timphi je nadherne misto, ale nejlepe na zacatku cervence. Nebo hory na BG-MN-GR hranici, uzasne, ale zas na prelomu cervna-cervence. Ale spodek je v druhe polovine kvetna nadherny! Uzijte si to :) VH
cuvys
napsal(a):
Ahoj nevím jestli jsi dostal mejl mám problémy se spojením, takže kdyby náhodou ne tak tady je můj mejl petrkoukola@steadynet.org zatím ahoj