Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.9.2005 21:29

Zdravím všechny. Zajímalo by mě, jestli když mě " uhryzne" nějakej ten jedovatější sklípkan, jestli bude můj doktor vědět o čem to mluvím. Bydlím v okresním městě a netuším jak je informovanost lékařů rozvinutá.
Pokud bych vás mohla poprosit, napište své zkušenosti.
Díky.
Katka

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.9.2005 14:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

kh330i napsal(a):
Zdravím všechny. Zajímalo by mě, jestli když mě " uhryzne" nějakej ten jedovatější sklípkan, jestli bude můj doktor vědět o čem to mluvím. Bydlím v okresním městě a netuším jak je informovanost lékařů rozvinutá.
Díky.
Katka

Můžeš bejt pouze pod kontrolou lékaře - tj, že se postará o případnou infekci, ale že by ti řekl - před týdnem jsem byl zrovna na semináři o toxicitě pavouků - tak s tím nepočítej.

28.9.2005 21:29

kh330i napsal(a):
Díky.
Katka

Zdravím, nedávno jsem objevil stránku www.biotox.cz/toxikon kde jsou dobré články o toxicitě pavouků, štírů a celkově všech možných živočichů. Koukal jsem hlavně na štíry, protože mám doma jednoho centruroida gracilis. Moje máma je doktorka, ale řikala, že by mi stejně nemohla píchnout to co tam doporučují... Takže i když víš co na to, tak si myslím že je ti to prd platné.
Míra

Přidejte reakci

Přidat smajlík