Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.3.2007 08:00

Dobrý den
Před časem jsem dostal strašilky,ale bez určení druhu.Mám jednu dospělou a spoustu mladých.Ty mladé ale rychle hynou,a já neznám příčinu.Pomůže mi někdo?

23.3.2007 09:31

marcy napsal(a):
Dobrý den
Před časem jsem dostal strašilky,ale bez určení druhu.Mám jednu dospělou a spoustu mladých.Ty mladé ale rychle hynou,a já neznám příčinu.Pomůže mi někdo?

23.3.2007 16:15

marcy napsal(a):

Ahoj,mam taký dojem že je to pakobylka rožkata ale neni to dobre vydieť,chce to lepšie foto.

23.3.2007 23:03

martinbaran napsal(a):
Ahoj,mam taký dojem že je to pakobylka rožkata ale neni to dobre vydieť,chce to lepšie foto.

dej www.strasilky.cz, odkaz druhy, když najedeš šipkou na druh,vlevo se ti ukáže obrázek, podle kterého si určíš sama svůj druh. Z tvojich foteček to není rozeznatelné ani porovnatelné.

19.4.2008 18:32

marcy napsal(a):
Dobrý den

Možná je málo rosíš?

29.4.2008 21:35

marcy napsal(a):
Dobrý den

Pravděpodobně jsou to Medauroidea extradentata. Nymfy je třeba mírně rosit, ale mělo by být zároveň dobré odvětrávání. V čem jiném je chyba těžko říct...

22.5.2008 12:11

marcy napsal(a):
Dobrý den

Je to klasická extradentata, malé pakobylky potřebují rosení denně, terárium nedávejte na slunce a listí jim před podáním osprchujte studenou vodou. Neměl by s nima být problém.

22.5.2008 19:20

tomvoj napsal(a):
Je to klasická extradentata, malé pakobylky potřebují rosení denně, terárium nedávejte na slunce a listí jim před podáním osprchujte studenou vodou. Neměl by s nima být problém.

taky chovám pakobylky Medauroidea extradentata, ale nikdy jsem nepotřebovala rosit-ani když byly pakobylky malé-ale s vlhkostí to je určitě velmi individuální.

Přidejte reakci

Přidat smajlík