Neregistrovaný uživatel
Ahoj teraristi.
Nechováte někdo mnohonožky? Potřebovala bych poradit s jejich chovem. Koupila jsem si na podzim na burze pár Ephibolus pulchripes. K sexu se čile mají, ale výsledek stále žádný. Na co bývají nejvíc citliví? Jsou v dubové hrabance. Přikrmuji pekingským zelím a okurkou, málokdy se toho ale dotknou. Hodně rosím, protože to tu rychle vysychá. To je nejspíš hlavní problém. Teplota pokojová 22-24 v noci i pod 20. Co zlepšit, aby se jim dařilo líp?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj teraristi.
Nechováte někdo mnohonožky? Potřebovala bych poradit s jejich chovem. Koupila jsem si na podzim na burze pár Ephibolus pulchripes. K sexu se čile mají, ale výsledek stále žádný. Na co bývají nejvíc citliví? Jsou v dubové hrabance. Přikrmuji pekingským zelím a okurkou, málokdy se toho ale dotknou. Hodně rosím, protože to tu rychle vysychá. To je nejspíš hlavní problém. Teplota pokojová 22-24 v noci i pod 20. Co zlepšit, aby se jim dařilo líp?
No tak to je to co asi nikdo nevi. Ja mam A.G uz rok tri samice jeden samec. Pari se snad denne a kde nic tu nic. A ten komu se rozmnozily hlavni duvod asi taky znat nebude. Nebo se pletu? Taky bych rad toto vedel.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj teraristi.
Já mám taky mnohonožky.. jaký je to druh bohužel nevím. Mám je v lignocelu smíchaném s dubovým listím plus úkryty z kůry a trouchnivělého dřeva. V podstatě nijak nepřikrmuji, pouze zeleným a sem tam nějaké jablko. Mnohonožky v podstatě na povrchu nevidím, vlhko myslím mají dostatečné,ale i tak jsou pořád zalezlé. Posledních pár měsíců vídám v substrátu průhledná mláďata-ale jenom malinké prcky, je možné že těch větších-tmavých si nevšimnu, nevím.Každopádne jsem zvědavá jestli ti mladí porostou :)
Hanka