Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.4.2007 15:28

Už se vám někdy stalo že si sklípkan při svleku nelehl na záda? Mě se to stalo u Theraphosa Blondi, nejdřív sem myslel že to asi dobře nedopadne ale nakonec to v poho zvládl.

19.4.2007 16:21

boacek napsal(a):
Už se vám někdy stalo že si sklípkan při svleku nelehl na záda? Mě se to stalo u Theraphosa Blondi, nejdřív sem myslel že to asi dobře nedopadne ale nakonec to v poho zvládl.

Me se to teda nestalo, nebo jsem to nezaznamenal. Podobne chovani je i s fotkami popsano na arachnomania.cz v jednom clanku...

20.4.2007 11:24

kolektoer napsal(a):
Me se to teda nestalo, nebo jsem to nezaznamenal. Podobne chovani je i s fotkami popsano na arachnomania.cz v jednom clanku...

Ahoj, mně se to stalo u tří mláďat Psalmopoeus cambridgei, normálně jsem myslela, že je s nima konec. Nechala jsem je do večera, že je pak vyhodim a když jsem k nim dorazila, vesele si běhali po filmovce a svlečky byly krásný celý... no divný. Terka

20.4.2007 16:35

boacek napsal(a):

přihodim fotečku z toho zvláštního svlékání!

20.4.2007 18:35

boacek napsal(a):

No, moje Brachypelma Emilia se svlekala mezi mechem a stenou terarka proste, ze stala... Kdyz sem ji tak videla, tak sem jen cekala do druheho dne jak to dopadne a ono uplne v pohode...

20.4.2007 20:01

boacek napsal(a):

Me se takhle svlekla B.smithi do 2 svleku a taky to v pohode prezila......

20.4.2007 21:30

boacek napsal(a):

No mě to totiž dost překvapilo. Myslel jsem totiž že tím když leží na zádech se jim zvýší tělesný tlak a poté praskne hlavohruď ! a bez problemu se svléknou nebo to mu tak neni?

Přidejte reakci

Přidat smajlík