Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2007 19:37

Prosím, dokázali byste někdo určit dva druhy modráska? Je to focené teď v Divoké Šárce (stepní porost). Zkoušela jsem to podle atlasu, ale vůbec se nechytám, je jich nějak moc a všichni mi připadají podobní. Díky.
1 a)

5.5.2007 19:37

bohata napsal(a):
Prosím, dokázali byste někdo určit dva druhy modráska? Je to focené teď v Divoké Šárce (stepní porost). Zkoušela jsem to podle atlasu, ale vůbec se nechytám, je jich nějak moc a všichni mi připadají podobní. Díky.
1 a)

1 b)

5.5.2007 19:38

bohata napsal(a):
1 a)

2 a)

5.5.2007 19:38

bohata napsal(a):
1 a)

2 b)

5.5.2007 22:21

bohata napsal(a):
2 b)

Ahoj,
prvni je modrasek jehlicovy (Polyommatus icarus) - ma naznak jedne ze dvou korenovych skvrn na rubu prednich kridel. Druhy je modrasek rozchodnikovy (Scolitantides orion) - vzacnejsi druh skalnich stepi.

VH

Přidejte reakci

Přidat smajlík