volavka
napsal(a):
No možná jsem blbej, ale nějak jsem měl zasunoto v hlavě, že by se měli dát chovat ve skupině. Zatím se rvou jak hovada, když se je snažím dát do jednoho terárka, takže jsem je rozsadil.
mas je vsechny z jednoho vrhu/od stejnyho chovatele,stejne barvy a ze stejne oblasti? Bo jinak se ti budou rezat.
Uživatel s deaktivovaným účtem

volavka
napsal(a):
Hm, tak jeden zařval, nerozchodil bodnutí. To jsou potvory, přitom už jsou přežraný k prsknutí
na klepeta izolepu a na trn korkovej špunt :o) a do školky s nima. Já je měl taky a vždycky když je něco vyrušilo (já) tak se pustili do sebe jinak pohoda, no a zkoušel jsem to tak dlouho, že z 5ti kousků zbyl jeden - shodou okolností ten nejmizernější co vždyck seděl v rohu terárka a koukal jak se ostatní rvou - přežil je asi o měsíc :o(
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
na klepeta izolepu a na trn korkovej špunt :o) a do školky s nima. Já je měl taky a vždycky když je něco vyrušilo (já) tak se pustili do sebe jinak pohoda, no a zkoušel jsem to tak dlouho, že z 5ti kousků zbyl jeden - shodou okolností ten nejmizernější co vždyck seděl v rohu terárka a koukal jak se ostatní rvou - přežil je asi o měsíc :o(
Takze nedoporucujete chov ve skupine ? prave uvazuju , ze si jich par poridim o Spidaka ...