kolektoer
napsal(a):
A nejsou tohle cirou nahodou bruslařky? .-)
Navic to vypada, ze je to foceny nekde v prirode, tak jaky tvoje?
za 1, nevyznám se až tak moc v bezobratlích ( ;nejlíp se orientuju v pakobylkách, strašilkách a kudlankách, ale nejvíc se orientuju v papoušcích) a za 2) je to focený u mě v želvím jezírku, zítra ho vyfotím celý , tady je ta fotka focená "orig" ta první byla jenom zvětšená a byl to výřez
bartrand
napsal(a):
za 1, nevyznám se až tak moc v bezobratlích ( ;nejlíp se orientuju v pakobylkách, strašilkách a kudlankách, ale nejvíc se orientuju v papoušcích) a za 2) je to focený u mě v želvím jezírku, zítra ho vyfotím celý , tady je ta fotka focená "orig" ta první byla jenom zvětšená a byl to výřez
A to jsou nejake raritky? Z Afriky nebo Asie ze je prodavas? viz inzerat -
vodoměrky Prodám vodoměrky( 100 % nepříbuzné)- od mláďat po dospělce stáří maximálně 2-3 měsíce, cena podle velikosti ( 1,50 ,- až 3,00 ,-) mám cca 25 Kusů a stále přibívá ( foto na moderce), vhodné do jezírek nebo jako krmení pro ještěry, možno poslat poštou, při odběru více kusů ( nad 10 kusů) sleva na kus 0,25 ,- a konečná cena bude zaokrouhlena na tu menší vhodnou částku ( PLATÍ STÁLE)(, Brno- Venkov, vesnička Sivice) minimální odběr 3 kusy, maximální odběr 15 kusů, prodávám pouze vlastní odchovy