Prosím o pomoc při určení tohot druhu achatiny. Podle obrázků z netu mi lehce připomíná achatinu reticulatu, ale opravdu si nejsem jistá.
Děkuji
neonka
napsal(a):
Nejspíš a.achatina, vel.1-2cm, je to nenáročný suchozemský plž dorůstající až 15cm, vhodný i pro alergiky, s chovem poradím, možno zaslat poštou
Jméno:Tomík
Mail:
Telefon: 776315323
Lokalita: kraj Praha
Cena: 10kč
Měl by to být tento inzerát
a jak sou ted velké ty dobci a nevýš jestli se dá chovat víc druhů v jedné nádrži?
neonka
napsal(a):
Dá, ale nádrž musí být samozřejmě přiměřeně velká a šneci obdobných rozměrů. Mám ještě iredaleiky a ty mi tyhle docela utlačovaly, takže každý druh dostal svůj vlastní domeček.
tak to rači jedám každý druh samostatně. Mám na pondělí domluvených 4 šneky a potom napíšu jednomu z hradce tem má něják 4 druhy tak mu napíšu .
BeetleCraft
napsal(a):
tak to rači jedám každý druh samostatně. Mám na pondělí domluvených 4 šneky a potom napíšu jednomu z hradce tem má něják 4 druhy tak mu napíšu .
Já mám iredaleiky, fulicy a fulvy. Fulicy zvlášť (do té doby nekladly vajíčka) a ty dva druhy společně ve velkým teráriu. Mám je už přes rok a jsou to vděční tvorové. Přidávám pár fotek..
PS: Osobně si myslím, že ta potvůrka nahoře bude A. fulva.
lukema
napsal(a):
Já mám iredaleiky, fulicy a fulvy. Fulicy zvlášť (do té doby nekladly vajíčka) a ty dva druhy společně ve velkým teráriu. Mám je už přes rok a jsou to vděční tvorové. Přidávám pár fotek..
PS: Osobně si myslím, že ta potvůrka nahoře bude A. fulva.
Achatina fulva
lukema
napsal(a):
Achatina iredalei i s drobotinou
A do třetice všeho dobrého Achatina fulica