viktorcarlos

vím, že jsem asi na vás nezapůsobil kladně, ale chtěl bych to smazat, nejsem takový, jaký si asi myslíte, že jsem... tady je moje nově předělané terárko a chtěl bych znát vaše reakce na něj, díky všem...
viktorcarlos
napsal(a):
vím, že jsem asi na vás nezapůsobil kladně, ale chtěl bych to smazat, nejsem takový, jaký si asi myslíte, že jsem... tady je moje nově předělané terárko a chtěl bych znát vaše reakce na něj, díky všem...
Máš to moc krásný.Tak už bud spokojený.A všichni mu to pochvalte,třeba se uklidní a bude pokoj.
viktorcarlos
napsal(a):
Ach jo,proč už nedáš pokoj,terárko je dobrý,ale o tobě se to říct nedá.Dokud se nezměníš,tak se z Tebe chovatel sklípkanů nestane.A nemám rád lidi,co si na chovatele sklípkanů hrajou s jedním pavoukem.Spíš bych Tě nazval "pozorovatelem" sklípkanů.Hele,tak naposled,terárko je už lepší než minule(i když takovej rozdíl v tom není ,ale lepší než chcíplou rybou do držky) a stejně by to chtělo chovat smithku v něčem jiném.Tohle terárko je dobrý možná tak pro gekona.
viktorcarlos
napsal(a):
TAK MU TO KONEČNĚ POCHVALTE, AŤ DÁ POKOJ:-)) STEJNĚ SI BUDE MYSLET, ŽE MÁ PRAVDU ON.
viktorcarlos
napsal(a):
tohle už se jakš takš dá, ikyž nevím jestli se pletu protože nemám dobrý výhled na celé terárko, ale má tam ta smitka někde místo, kde se může schovat před světlem ?...to je asi už jediná věc co bych tam změnil ^^
viktorcarlos
napsal(a):
Terárko je fajn,ale asi bych v něm choval něco jiného.pokud máš jen jednoho pavouka tak tu rozmazlenost chápu,až jich budeš mít třeba 100,nebo 200 tak jim takový luxus jistě všem nedopřeješ.
keltmen
napsal(a):
Terárko je fajn,ale asi bych v něm choval něco jiného.pokud máš jen jednoho pavouka tak tu rozmazlenost chápu,až jich budeš mít třeba 100,nebo 200 tak jim takový luxus jistě všem nedopřeješ.
Proč ta lampa? Pavouk se vyhřívat nepotřebuje a zbytečně ho to dehydratuje. Navíc je to moc těsný. Alespoň podle fotky. Neznám rozměry.
Bromelku (rostlinu) vyhoď. Do roka ti uhnije. Frkni ji na kus dřeva a zavěs na záclonu a dvakrát týdně namoč do kýblu s odstátou vodou.
V terárku ji nahraď liánou rodu scindapsus. (Zelenej blázen) Zasaď ji tam do malého kalíšku s vodou a substrátem (udržovaným bahnem) Té se tam bude dařit ideálně a rozroste se. Navíc tě donutí udržovat vlhkej kout. A mám vyzkoušeno, že pavouci jí neuškodí. Leckdy naopak - doslova si ji zamilují. Ph. platus, cancerides, Pt. murinus, Ch. huahini, Ps. cambridgei...atd mám odzkoušeno na 100 procent!