Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

letosnake

28.9.2007 19:20
letosnake

Zdravím, rád bych zde založil téma o těchto (pro mě) nejkrásnějších sklípkanech. Vůbec se zde o nich nepíše tak bych to chtěl nějak napravit a zároveň se o nich i něco nového dozvědět. Sám vlastním 2 kusy v 7. svleku...Takže Vy, chovatelé těchto krasavců, máte zde prostor pro vkládání fotografií, psaní Vašich zkušeností z chovu, postřehy atd...atd...Věřím, že nejsem sám, koho by tyto informace zajímaly...Za všechny možné příspěvky budu moc vděčný...

Přikládám foto jednoho z mých versicolorek:

28.9.2007 19:34

letosnake napsal(a):
Zdravím, rád bych zde založil téma o těchto (pro mě) nejkrásnějších sklípkanech. Vůbec se zde o nich nepíše tak bych to chtěl nějak napravit a zároveň se o nich i něco nového dozvědět. Sám vlastním 2 kusy v 7. svleku...Takže Vy, chovatelé těchto krasavců, máte zde prostor pro vkládání fotografií, psaní Vašich zkušeností z chovu, postřehy atd...atd...Věřím, že nejsem sám, koho by tyto informace zajímaly...Za všechny možné příspěvky budu moc vděčný...

Moje versina 3.sv. je hroznej zběh. Když otevřu krabičku okamžitě vyběhne ven a vždycky se mi usadí na ruce a pak je problem jí dostat zpátky ale je to opravdu nádhernej pavouček.

10.10.2007 08:43

ledovec napsal(a):
Moje versina 3.sv. je hroznej zběh. Když otevřu krabičku okamžitě vyběhne ven a vždycky se mi usadí na ruce a pak je problem jí dostat zpátky ale je to opravdu nádhernej pavouček.

Souhlasim z ledovcem,staci pootevrit krabicku a je venku:o) jinak jsou to krasni pavouci,mam i avi avi

letosnake

19.10.2007 22:34
letosnake

daniel30 napsal(a):
Souhlasim z ledovcem,staci pootevrit krabicku a je venku:o) jinak jsou to krasni pavouci,mam i avi avi

Jj, souhlasim s Váma...Jsou to fakt zbrklí pavoučci ale nádherní. Někdy se toho jejich bleskového útěku tak leknu, že málem dostanu infarkt...Jen by mě zajímalo, jestli jsou takhle rychlí i v dospělosti, nebo jestli se časem trochu zklidní? Zatím mám jen prcky tak nevím...Pokud máte i nějaké fotky tak šup sem s nima...

22.10.2007 18:46

letosnake napsal(a):
Jj, souhlasim s Váma...Jsou to fakt zbrklí pavoučci ale nádherní. Někdy se toho jejich bleskového útěku tak leknu, že málem dostanu infarkt...Jen by mě zajímalo, jestli jsou takhle rychlí i v dospělosti, nebo jestli se časem trochu zklidní? Zatím mám jen prcky tak nevím...Pokud máte i nějaké fotky tak šup sem s nima...

Me jednou po vyruseni a celkem nesetrnem otevreni terarka zkoncila ve vlasech dospela samice A. metallica. Ale obecne bych rekl, ze v dospelosti se hodne uklidni. Tento incident byla moje chyba, pavouci holt chtej klid a nevyrusovat

23.10.2007 12:45

letosnake napsal(a):

letosnake

23.10.2007 13:12
letosnake

daniel30 napsal(a):

Tak to je dobrá zpráva o tom uklidnění, jelikož si nedokážu představit, že bych pak někde po pokoji běhal a chytal dospělou versicolorku... Jinak snažím se s nimi manipulovat co nejméně, pouze když měním podklad. Jednou se mi ale povedlo nechtěně "odpálkovat" pavoučka plastovým víčkem na druhou stranu stolu...Naštěstí se mu nic nestalo a je ok...Nejdřív jsem se lekl, ale když jsem viděl, že je úplně v poho, tak jsem dostal záchvat smíchu z toho "odpálkování"..........

6.5.2008 18:49

letosnake napsal(a):

Jak je to tedy s chovem Avicularií ve skupinách? Zkoušeli jste? Přiznám se, že ač se skupinový chov doporučuje, a to především u mláďátek, mám trochu strach je dát k sobě... nerada bych o nějaké přišla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík