Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2007 11:52

Prosím někoho o určení tohoto pavouka, velice by mě zajímalo co to je. Fotky sice nic moc ale aspoň něco. Sem zvědav jestli to někdo pozná, já fakt nevim, ale vypadá to na nějakou snovačku, co vy na to?

2.12.2007 11:55

atheris napsal(a):
Prosím někoho o určení tohoto pavouka, velice by mě zajímalo co to je. Fotky sice nic moc ale aspoň něco. Sem zvědav jestli to někdo pozná, já fakt nevim, ale vypadá to na nějakou snovačku, co vy na to?

Další foto:

2.12.2007 13:32

atheris napsal(a):
Další foto:

Jo snovačka je to určitě, asi to bude snovačka pokoutní (Steatoda bipunctata), synantropní, běžnej druh. Ještě by to mohla být i snovačka Steatoda grossa. Takže bipunctata nebo grossa

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.12.2007 15:07

atheris napsal(a):

Jak Ondra správně napsal je to rod Steatoda,já se domnívám že druh S.grossa,ale celý rod je hodně variabilní co se týče druhů,podle zhotovené fotografie se to dá těžko přesněji určit

2.12.2007 17:31

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jak Ondra správně napsal je to rod Steatoda,já se domnívám že druh S.grossa,ale celý rod je hodně variabilní co se týče druhů,podle zhotovené fotografie se to dá těžko přesněji určit

JJ dival jsem se na net a bude to ta grossa, díky.

2.12.2007 19:05

atheris napsal(a):
JJ dival jsem se na net a bude to ta grossa, díky.

No Michale,určování do druhů není tak jednoduché,s Ondrou jenom typujeme

Přidejte reakci

Přidat smajlík