Tohle jsem našel na webu.Co mě však zaráží je to že tu ženskou nepokousaly..Koukněte na link.
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=11992
Uživatel s deaktivovaným účtem

midloch
napsal(a):
jo to znám, jak už někdo píše nade mnou - mají vyštípaný chelicery. Klidně bych to i ochutnal. Rozhodně to bude zdravější než bůček 50 na 50.
Blondiny se normálně vopejkaj na vohni
napsal(a):
Blondiny se normálně vopejkaj na vohni
Vy volové,řekněte mi kdo by se chtěl srát se štípaním chelicér.
Není to taky náhodou o tom,že tyhle ty Národy,holt nemají respekt před možným nebezpečím?
Nebo je to snad z Vaší strany závist,že někteří z Vás nevemou do ruky ani Albopilosu?
Chtěl jsem normální názor né stupidní keci....
keltmen
napsal(a):
Není to taky náhodou o tom,že tyhle ty Národy,holt nemají respekt před možným nebezpečím?
Nebo je to snad z Vaší strany závist,že někteří z Vás nevemou do ruky ani Albopilosu?
si myslim že sou to takový zombíci už a ne pavouci...mimoto všechen jed vyplejtvali behem kdovijak dlouhy doby co se navzajem kousali v tom koši...

nery
napsal(a):
si myslim že sou to takový zombíci už a ne pavouci...mimoto všechen jed vyplejtvali behem kdovijak dlouhy doby co se navzajem kousali v tom koši...
ten toxin je org původu takže se při vysoké teplotě zničí, stačí ?
keltmen
napsal(a):
Jasně, jen z toho udělejme nemoderku!
K tomu štípání - štípal by je ten kdo by nechtěl bejt od nich pokousanej. Vypadá to na nějaký haplopelmy, či chilobrachyse, takže myslím, že i domorodci ví, co jejich jed umí.
midloch
napsal(a):
Jasně, jen z toho udělejme nemoderku!
K tomu štípání - štípal by je ten kdo by nechtěl bejt od nich pokousanej. Vypadá to na nějaký haplopelmy, či chilobrachyse, takže myslím, že i domorodci ví, co jejich jed umí.
Tak pokud jde o snahu zavedení "nemoderky",neseduji že by zde někdo psal pod podpisem ANONIMUS.
Jen jsem chtěl znát názor lidí na chování sklípkanů jako potravy...
tomlive
napsal(a):
tak si mel napsat, co chces slyset, a ne pak nadavat!!! asi vsichni umi cist tve myslenky a z prispevku se to da poznat co chces slyet
Tihle domorodci jsou Kambodžané.Za vlády tamějšího diktátora Pol Pota byla zrušena města, část obyvatelstva byla vyvražděna a chudoba dosáhla zejména díky komunismu takové úrovně že místní obyvatelstvo muselo jíst i pavouky.V zemích Jihovýchodní Asie to vůbec není běžné a pokud vím tak ani ve většině světa.Údájně jsou tihle sklípkani nechutní, ale Kambodžané je dosud jedí.